Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok. Mit tehetnék?
Nos röviden a történetem:
Nemrég szakítottunk az exemmel, mert nem működött a dolog. Aznap nagyon rossz volt, aztán egy picit a másnap is, de hazautaztam a családhoz, és így inkább csak a reggeleg voltak rosszabbak, mert mindig róla álmodom. Úgy érzem rendben vagyok, tudok nevetni és jól tudom magam érezni, viszont ma vissza kell utaznom a lakhelyemre ahol egyedül élek, és sokáig nem fogok tudni megint eljönni a családhoz. Nagyon félek, mert igazából érzem, hogy nem igazán a kapcsolatot gyászolom, hanem az kelt bennem rossz érzéseket, hogy magányos leszek. Elég rég voltam már egyedül, a mostani exem és az előző exem közti kapcsolat között kB semmi szünet nem volt, amit utólag nagyon bánok. Amikor legutóbb egyedül voltam még a családommal laktam így az nem volt nehéz, de most úgy érzem fogalmam sincs mit csinálhatnék. Van két barátnőm akikkel találkozgatok, de nekik is meg van a maguk élete, dolgoznak így nem lóghatok nonstop a nyakukon. Tudom, hogy most az a feladat vár rám, hogy kicsit rendbe szedjem magam meg megtanuljam hogy éljek egyedül, de nagyon nem tudom hogy kezdhetnék ehhez hozzá. Valaki valami tipp?
Ismeros szitu,bar en meg csak szakitani keszulok.
de egyedul leszek. A csaladdal egy varosban ugyan,de kulon elek.
A baratok meg szetszortan,es ritkabban jonnek haza. Nehez lesz,de tudom,hogy jobb lesz igy.
en tanfolyamot csinalok,plusz mellette belevetem magam a munkaba,meg a nyelvtanulasba.
kicsit onmagamra koncentralok:)
Aztan szepen minden rendbe fog jonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!