Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magányos vagyok. Mit tegyek? Félek soha nem lesz senkim. Adult Baby vagyok, ez sokakat elrettent vagy ha nem akkor nagyon perverz emberek én pedig nem szexuális célzattal űzöm. Mit tegyek? útálom a magányt.25f
Figyelt kérdés
Nem vágyom sokra, csak néha pl jó lenne ha megfürdetnének kádban habos fürdőben, felöltöztetnének cuki ruhába, leültetnének tv elé mesét nézni, majd ágyba dugnának mint egy 5-6 éveset és olvasnának esti mesét, betakargatnának stb.... tudom ez betegen hangzik, de nincs mögötte semmi ártó, gonosz vagy perverz szándék. én ilyen vagyok:(2017. máj. 23. 22:59
2/10 anonim válasza:
Kicsit sajnálom a helyzeted, mert egy nem túl szokványos fétised van (remélem nem bántó a megfogalmazás, nem annak szánom, tényleg).
Biztos van, aki pénzért elvállalja az ilyesmit, és hogy tartós párt találsz-e, aki ezt a fajta igényedet ki tudja elégíteni, azt nem tudom. Nem tudom mekkora esély van erre, de azért sok sikert :)
3/10 A kérdező kommentje:
azért nem fétis mert nem szexuális indíttatású. vagy egy fétis lehet nem szexuális is?
"Elmúlt már este 10..."
tudom, tudom mér ágyban lenne a helyem....
2017. máj. 23. 23:10
5/10 A kérdező kommentje:
Mert meleg vagyok. Lehet a párkapcsolatokhoz kellett volna?
2017. máj. 23. 23:18
7/10 A kérdező kommentje:
jajj, bárcsak mások is így gondolnák :)
2017. máj. 24. 10:53
8/10 anonim válasza:
valószínőleg nem vagy egyedül ezzel, bár biztos hogy nem is tolongatnak a hasonló érdeklődésűek.
légy kitartó, ismerkedj fórumokon, nemzetközi csoportokban.
9/10 anonim válasza:
Ez nagyon cukin hangzik :) mondjuk én az esti mese helyett melléd feküdnék és átölelnélek. Mondjuk én ilyen bújós típus vagyok Szerintem édesen hangzik ;) De lehet, hogy nem minden nap lenne energiám vagy kedvem esti mesét olvasni, mert azért vannak szar napjaim..
10/10 A kérdező kommentje:
Én sem minden nap vágyom rá :)
2017. máj. 24. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!