Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Idén Kínába utaznék 1 hónapra...

Idén Kínába utaznék 1 hónapra (táborba), többek közt tanulási célzattal. Van olyan ösztöndíj, ami állná az utazási költségeket? 17 éves vagyok.

Figyelt kérdés

2016. ápr. 18. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Ha idén 1 hónapra mész ki Kínába, akkor nyilván már megvan a teljes útirend, és a pénz is. 1 hónapos ösztöndíj meg nem létezik. Ha ki akarsz menni 1 hónapra akkor neked kell a költségeket állni.

Mi is megyünk (de csak 3 hétre) de mi már 1 hónapja intézzünk mindent. pl: kell vízum, a szállást már lefoglaltuk stb..Előre kell készülni főleg ha ilyen hosszú időre mész.

2016. ápr. 18. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs. Viszont, vízumért legalább fél évvel előbb állj sorba mert marha lassan kapni Kínába. Na meg oltások....stb. Nem egyszerű oda eljutni.
2016. ápr. 18. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:

off

"Előre kell készülni főleg ha ilyen hosszú időre mész."

ezen jot nevettem :D 1 honap :DD

2016. ápr. 18. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:

ma 22:08

Azért nem 1 hónap... Szállás megkeresése, intézése, repülőjegy legjobb megvétele, vízum intézése, információ gyűjtése az adott országról stb..

2016. ápr. 18. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:

és ha egy évre menne, akkor mit irnál, hogy borzaszto hosszu idore? vagy ha akár tobb évre?... de ez egy honap. nem 10 év.

nem az elokészuletekre gondolok...hanem arra, amit irtál, hogy -ha valaki ilyen hosszu idore megy-1 honapra.

2016. ápr. 18. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
45%

"Viszont, vízumért legalább fél évvel előbb állj sorba mert marha lassan kapni Kínába. Na meg oltások....stb. Nem egyszerű oda eljutni."

Minek terjesztesz hülyeséget, ha nyilvánvalóan csak okoskodsz? Kevesebb, mint két hét alatt megvolt a vízumom tavaly.

Oltások 90% eséllyel nem kellenek, hacsak nem a dél-nyugati, trópusi területekre megy. Pekingbe, Shanghaiba, meg az összes többi gyakran látogatott városba lóf.sz kell, nem oltás.

2016. ápr. 19. 00:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Lehet félreérthetően írtam, táborba megyek nem én szervezem, szállás, kaja, prograomakat a szervezők szervezik. Oltásról viszont nekem sem beszéltek, még a kínai tanárom se. Igen, Pekingbe mennénk :)

Úgy értettem a kérdést, h van e olyan támogatás, ami pl kifizetné a repülőutat?

2016. ápr. 20. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!