Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül olyan fiú, aki szexuális (nem egészségügyi problémákból fakadóan) célzattal hord női intimbetétet?
Figyelt kérdés
Nőiesebb fiú vagyok, vonzanak a női ruhák és ez az egyik gyengém, tudom, fiúként nem sok funkcionalitással bír, de jól esik benne lenni. Cikinek érzem, csak úgy, mint a női ruha mániát is, de érdekel, hogy van-e sorstársam illetve, a csajok mint szólnak ehhez?2013. aug. 7. 09:26
1/7 anonim válasza:
Most ennek mi értelme? Igazán nem értem...kasztráltasd magad akkor ember és vágass magadon pinát!
4/7 anonim válasza:
akkor dugj fel magadnak egy fél csomag tampont is... -.-"
5/7 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül transzszexuális?
6/7 anonim válasza:
Akkor vágd le a faxod és növessz pinát!
7/7 anonim válasza:
Pfff bazzeg, rohadtul remélem, hogy egyedül vagy ezzel a problémával vagy mi ez! Habár amilyen aberrált beteg világban élünk, tuti hogy k'rva sokan vagytok! És ilyen világba születnek a gyerekeink!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!