Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok paranoiás? :D
Ti amikor ismerkedtek valakivel neten, mondjuk Romeon akkor mindennap beszélgettek vagy azért van mikor mondjuk 1-2 nap kimarad, ha úgy alakul? :D
Bocsi a hülye kérdésért, csak kicsit félek, hogy nem érdeklem vagy nem tudom, vagy ha mondjuk egy napig nem beszélünk már nem is érdeklem :D
Vagy csak én túlságosan paranoiás vagyok? :D :P
köszi a normális válaszokat előre is. :3
19F/meleg

Az túlzás, hogy nem érdekled.. talán, csak nincs ideje fent lógni Romeon. Persze, az is lehet, hogy annyira nem keltetted fel a figyelmét, érdeklődését s ezért nem ír. Én is jártam már így párszor. Javasold, hogy menjetek át mondjuk FB-ra, ott azért, mindenki több időt tölt, és a csevegés is könnyebben megy.
Mondjuk, az is egy opció, ha Te írsz rá! ;)

Szerintem ez minden embernél változó és nem lehet egy fix kijelentést tenni, hogy azért nem ír, mert nem érdekled.
De megértelek, hogy félsz ettől, mert én is ilyen vagyok. Szerintem túlparázzuk a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!