Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok paranoiás? Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok a párommal 2 hónapja még szex nem volt, de lassan már aktualis lesz. Én viszont eléggé tartok a betegségektől és csak gumiban szeretnék vele lenni. Ő az első pár alkalommal benne van sőt std tesztben is hogy megnyugodjak, de egy pár alkalom után gumi nélkül szeretné. De én így ks kicsit tartok tőle, ő azt mondja hogy nagyon szeretné mert úgy érzi úgy lennenk egyutt "igazan". Szerintetek én vagyok túl paranoias? Mit kellene tennem szerintetek? 25F/M/passziv2017. aug. 5. 21:56
1/6 anonim válasza:
amennyiben orvosi bizonyíték mellett is így gondolod, igen, te vagy a paranoiás, de amúgy nem.
2/6 anonim válasza:
Pharmatex hüvelykúp. Hormonmentes, nekem bevált.
3/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a válasz, ha nem akarod gumi nélkül csinálni, ne tedd. Ha ezt a barátod nem fogadja el, akkor meg neked is jobb, ha lesz helyette más. Nem a gumi használatától illetve nem használatától függ az, hogy két ember mennyire kerül egymáshoz közel.
4/6 anonim válasza:
Ha a tesztekben benne van, csináltassátok meg. Ha az alapján tényleg nincs semmi (márpedig az nem hazudik), akkor ne aggódj fölöslegesen. Ha erre esetleg képtelen vagy, és ragaszkodsz az óvszerhez, ő viszont nem akarja úgy, ezért szexuális alapon a kapcsolatotok semmiképpen nem lesz jó, így nem hiszem, hogy érdemes együtt maradnotok. 2 hónap nem olyan hosszú idő, jobb előbb tudni a dolgokat, mint később.
5/6 anonim válasza:
Ha nő lennél én azt javasolnám hogy ne vágd haza a hormontartásod, de látom hogy a homo kategóriába van (és igen, végig olvastam a kérdést). Sok fertőzésnek melegágya (hehee muszály volt, ne szívd mellre) én maradnék a guminál, de ez leginkább az aktív érdeke, ő könnyedén összeszedhet néhány csúnya fertőzést (amit majd megoszthat veled...).
6/6 anonim válasza:
Nem vagyok homofób. De emberek küzdenek komolynál, komolyabb problémákkal. Itt pedig egyre több a ,,hogyan .asszak .eggbe ,, kérdés. Oldjátok már meg a partneretekkel. Beszélgetés? Vagy csak mint az állatok?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!