Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Butaság lenne ezt tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaság lenne ezt tennem?

Figyelt kérdés

Még nem voltam fiùval,és régóta kiváncsi vagyok,hogy milyen orálisan kielégìteni egy fiút.

Regisztráltam oldalakra,ahol kaptam sok ajánlatot.

A legtöbbjüknek autóban lenne jó.

Tehát a kérdés az,hogy szerintetek nagy butaság lenne,ha ebbe bele mennék? Nem ismerem a melegeket.. Valaki volt már ebbe a helyzetbe?

2015. dec. 24. 22:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Próbáld ki de ga kérdésed van írj
2015. dec. 24. 22:02
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Autóban? Komolyan? Biztos olyan embernek a farkát akarod a szádba venni, aki ennyire igénytelen? Blő.
2015. dec. 24. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod. Ha neked ez tetszik, akkor csináld. :)

De miért tartod butaságnak?

2015. dec. 24. 22:17
 4/16 anonim ***** válasza:
igen
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el, hogy "a legtöbbjüknek autóban lenne jó".

Én is partnerkereső oldalakon ismerkedem. Már több mint száz férfival beszélhettem, de talán ha egy-kettő volt, aki autóban csinálta volna. Szinte mindenkinek volt helye a szexhez.

6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mindenkinek helye. Sőt! Fiatalok közt ritka. (ellent kell mondanom a fenti kommentnek) És ha fiatal és pesti vagy nyugodtan írj rám. Szívesen beszélgetek veled, de az első nagyon fontos és nem feltétlen kéne olyannal, akiről semmit nem tudsz. Nagyon nagyon fontos milyen élmény lesz.
2015. dec. 24. 22:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy autóban egy ismeretlennel? Nem valami biztonságos...
2015. dec. 24. 23:01
 8/16 anonim ***** válasza:
22:41 ha van is helye valakinek elég nagy felelőtlenség odamenni úgy hogy alig ismeri! Volt már itt is elég sztori olyanokkal akik megjárták...
2015. dec. 24. 23:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én autóban nem mennek bele, de Pl pláza mosdojaban simán 16f
2015. dec. 25. 00:26
 10/16 anonim ***** válasza:
elég nagy butaság lenne, mi van ha leszopod, torkodba engedi a cuccot, utána leüt és eladja a veséidet?
2015. dec. 25. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!