Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaság lenne ezt tennem?
Még nem voltam fiùval,és régóta kiváncsi vagyok,hogy milyen orálisan kielégìteni egy fiút.
Regisztráltam oldalakra,ahol kaptam sok ajánlatot.
A legtöbbjüknek autóban lenne jó.
Tehát a kérdés az,hogy szerintetek nagy butaság lenne,ha ebbe bele mennék? Nem ismerem a melegeket.. Valaki volt már ebbe a helyzetbe?
8:
Ha ilyenektől félsz, akkor nem mindegy, hogy egy ismeretlennel elmész annak a kocsijában egy városon kívüli elhagyott területre vagy pedig egy ismeretlenhez mész el a lakásába/ő jön hozzád?
Mindkettőből jöhetsz ki rosszul. Egyébként meg ezért legyen nálad önvédelmi eszköz. Én sosem megyek el itthonról gázspray(-k) nélkül.
6:
Vidéki nagyvárosban ismerkedem 16-25 körüli srácokkal és a háromnegyedüknek van helye. Volt akit úgy kúrtam meg, hogy ellógott az utolsó két órájáról és a szülei még nem voltak otthon. Ha valaki nagyon akarja, megoldja a helyet, hacsak nem három testvérével lakik egy kétszobás lakásban és mindig van otthon valaki. Koliban is keféltem már, ahol a srác azt mondta a szobatársainak hogy csajt hoz fel és menjenek el egy időre, stb. Az albérletben lehet a legkönnyebben megoldani. (Saját tulajonú hellyel bíró 16-25 évessel meg még nem találkoztam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!