Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Butaság lenne ezt tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaság lenne ezt tennem?

Figyelt kérdés

Még nem voltam fiùval,és régóta kiváncsi vagyok,hogy milyen orálisan kielégìteni egy fiút.

Regisztráltam oldalakra,ahol kaptam sok ajánlatot.

A legtöbbjüknek autóban lenne jó.

Tehát a kérdés az,hogy szerintetek nagy butaság lenne,ha ebbe bele mennék? Nem ismerem a melegeket.. Valaki volt már ebbe a helyzetbe?

2015. dec. 24. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Hogy nézel ki? Meleg bárban voltál már, ott is lehet ismerkedni?
2015. dec. 25. 09:15
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

8:

Ha ilyenektől félsz, akkor nem mindegy, hogy egy ismeretlennel elmész annak a kocsijában egy városon kívüli elhagyott területre vagy pedig egy ismeretlenhez mész el a lakásába/ő jön hozzád?

Mindkettőből jöhetsz ki rosszul. Egyébként meg ezért legyen nálad önvédelmi eszköz. Én sosem megyek el itthonról gázspray(-k) nélkül.

6:

Vidéki nagyvárosban ismerkedem 16-25 körüli srácokkal és a háromnegyedüknek van helye. Volt akit úgy kúrtam meg, hogy ellógott az utolsó két órájáról és a szülei még nem voltak otthon. Ha valaki nagyon akarja, megoldja a helyet, hacsak nem három testvérével lakik egy kétszobás lakásban és mindig van otthon valaki. Koliban is keféltem már, ahol a srác azt mondta a szobatársainak hogy csajt hoz fel és menjenek el egy időre, stb. Az albérletben lehet a legkönnyebben megoldani. (Saját tulajonú hellyel bíró 16-25 évessel meg még nem találkoztam).

2015. dec. 25. 09:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a kocsival, ha nincs más lehetőség. Nekem az elsô cumim kocsiban volt és azóta is jóban vagyok a sráccal, immáron 7 éve. Viszont volt, hogy mással lakásba mentem és meg is bántam, szóval nem ezen múlik.
2015. dec. 25. 14:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha vonz a dolog, akkor hajrá! ;)
2015. dec. 25. 14:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem van kéglim, ha gondolod összejöhetünk, én sem voltam még fiúval, engem is izgat a dolog.
2015. dec. 25. 15:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám veled. Szerintem csak olyat válassz, akivel el tudsz dumálni előtte, stb. Én szívesen lennék első neked.
2015. dec. 25. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!