Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek paranoiás vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek paranoiás vagyok, vagy lehetséges ilyen?

Figyelt kérdés

Létezik olyan, hogy valaki csak poénból zavarba akar hozni, mert gyanítja, hogy biszexuális vagyok, vagy tényleg akar tőlem valamit?

Van egy lány, akivel néhány hete barátkoztam össze.

(Ő 22 éves, én 21)

Van barátja, akit ismerek is, persze ettől még lehet biszexuális, de hát ugye alapból azt feltételezem valakiről, hogy hetero. Beszélgettünk a férfiakról, tudja, hogy volt már pár kapcsolatom, szóval neki sincs elméletileg semmi oka, hogy felmerüljön benne, hogy nem vagyok hetero.

Én már egy ideje sejtem, hogy biszexuális vagyok, de ő az első lány, aki iránt vonzalmat érzek.

Lehet, hogy túlságosan elengedtem magam, és ahogy rá nézek, meg a folyamatos kismosoly ott van az arcomon, lehet, hogy -bár nem tudatosan flörtölök vele-, mégis látszik rajtam, hogy tetszik nekem?

Pár napja elkezdett ilyen kétértelműen viccelődni, meg amikor nála voltam, olyan szexi hanglejtéssel kért meg, hogy masszírozzam meg a vállát, és ahogy közben rám nézett...

Igyekeztem nem zavarba jönni, és aszerint reagáltam, mintha csak viccnek szánta volna a dolgot. Mármint nem azt, hogy masszírozzam meg, hanem ahogyan mondta.

Attól félek, hogy csak azért csinálta, mert látja rajtam, hogy biszexuális vagyok, vagy legalább is gyanítja, és poénból zavarba akar hozni. Vagy ha nem is poénból szivat, de mondjuk ki akarja deríteni, hogy jól gondolja e a dolgot, mert akkor nem barátkozik velem a jövőben.

Vagy lehet, hogy barátkozna ennek ellenére, csak tudni szeretné. Vagy az is lehet, hogy tényleg akar tőlem valamit.

Nem tudom. Szerintetek?

Szóval csinálhat ilyet valaki csak azért, hogy poénból zavarba hozzon, vagy csak hogy kiderítse, mi újság van, vagy ilyet csak az csinál, akinek tényleg tetszem?

2015. máj. 26. 12:36
 1/2 Fineline válasza:
Lehet, hogy sejt valamit a vonzalmadból, és kíváncsi, vajon igaza van-e. Amíg a barátjával van, addig szerintem ne számíts semmi komolyabb közeledésre. Nyilván legyezgeti a hiúságát, ahogyan viszonyulsz hozzá, de pont ezért nem kell az ilyesmit komolyan venni.
2015. máj. 26. 13:50
 2/2 anonim ***** válasza:

"legyezgeti a hiúságát"

Egyetértek.

2015. máj. 28. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!