Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most akkor meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályomban aki szerintem nagyon tetszik. Szeretem látni, amikor tesire való öltözés közben egy szál alsó gatyában áll, amiben látszik a nagy farka.

Voltam már lányba is szerelmes

Nem izgulok rá soha arra a fiú osztálytársamra

Egyszer beírtam a Google be hogy szép lányok és felállt!

2018. jan. 25. 15:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Valaki?
2018. jan. 25. 21:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz tenni ellene. Ha lány iránt éreznéd se tudnál. Ilyen a szerelem. Sajna.
2018. jan. 25. 22:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként látszik a fogalmazásodból meg a viselkedésedből hogy még elég fiatal lehetsz. Ezen mindenki átesik aki járt már a cipődben. És sokan jártak már benne hidd el nekem. Idővel majd megbékélsz magaddal ha nem azon dolgozol hogy szembefordulj a vágyaiddal hanem hogy megértsd ettől te nem vagy se több, se kevesebb.
2018. jan. 25. 22:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen nagyon fiatal vagyok 7. Es
2018. jan. 25. 22:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha voltál lányba is szerelmes akkor biszexuális vagy, mert a leírásból egyértelműen látszik hogy bejön ez az osztálytársad, csak mivel új még neked ez a dolog hogy srác is tetszik még nem mered magadnak bevallani. Gondolom még fiatal vagy pár év és jobban megismered és elfogadod magad. Hajrá! :)
2018. jan. 25. 22:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ja és nem szeretek lányos ruhában lenni"

- nos, én meleg vagyok (na jó, inkább bi, de lányok mostanában nem érdekelnek egyáltalán) és én sem szeretek lányos ruhában lenni. :D

- "Nem szeretek meleg lenni" - 14 éves koromban még én is ezt mondtam volna.

21F

2018. jan. 26. 13:47
 17/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy meleg, csak egy szép fiatal test látványa erotikusan hat rád (mindegy az, hogy hasonnemű vagy sem), mint bárki másra is.
2018. jan. 27. 18:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: rohadtul nem mindegy hogy milyen nemű ember teste izgat fel, hitegesd te is magad ezzel mert nem vagy képes elfogadni hogy bejönnek a fiúk. :D
2018. jan. 27. 19:54
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindent úgy csinálj, ahogyan neked az jó :) Senki nem tehet róla, ha éppen melegnek született, és senki nem tehet róla ha heteronak született :D
2018. jan. 27. 22:58
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak tovább előre az önmegismerés és az önelfogadás rögös útján. Nekem minimum tíz évembe került, hogy elfogadjam, hogy biszex vagyok. Akkor megkönnyebbültem, és azóta sok szép kalandom volt nőkkel és férfiakkal egyaránt.

Neked is sikerül előbb-utóbb elfogadnod magad, hogy biszex, esetleg meleg vagy. Utána meglásd, sokkal könnyebb lesz.

2018. jan. 28. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!