Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor meleg vagyok?
Van egy fiú az osztályomban aki szerintem nagyon tetszik. Szeretem látni, amikor tesire való öltözés közben egy szál alsó gatyában áll, amiben látszik a nagy farka.
Voltam már lányba is szerelmes
Nem izgulok rá soha arra a fiú osztálytársamra
Egyszer beírtam a Google be hogy szép lányok és felállt!
Ja és nem szeretek lányos ruhában lenni
Nem szeretek meleg lenni
Nem szeretek fiúkat meztelenül látni, sőt hányinger keltő fiúként. De nem szeretem látni ha az a fiú egy másik fiúval beszélget helyettem!
Biszex..? Vagy ha szexuális vonzalmat nem érzel iránta, csak érzelmi jellegű kötődést, akkor biromantikus heteroszexuális is lehetsz..nem tudom, ez így elég kevés infó, te érzed, hogy mi a helyzet igazából..
Én is voltam fiúba "szerelmes" anno, és mégis leszbikus vagyok..xD Amúgy meg ez a "nem szeretek meleg lenni" dolog elég fura.. merthogy, egy az, ezt nemigazán lehet kontrollálni, a másik meg az hogy lehet hogy vannak nehézségek párkeresés terén, de nemértem mi lenne rossz benne
"Szeretem látni, amikor tesire való öltözés közben egy szál alsó gatyában áll, amiben látszik a nagy farka"
"Nem izgulok rá soha arra a fiú osztálytársamra"
Az utolsó pontod alapján inkább szerelmes vagy.
ui.: A melegek nem attól melegek hogy szeretnek női ruhát hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!