Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén volt már lent valaki a Magnum, vagy 69-es szaunában? F25
Szia!
Mindenképpen hétvégén érdemes lemenned. Mit értesz az alatt hogy kockázatos-e egyedül? Nyugi, egyedül is érdemes lemenni. Attól tartasz, hogy esetleg rád nyomulnak? Előfordul, azért ezekre a helyekre aki lemegy az nagyrészt kalandot is keres, de bármi lehet. Lehet, hogy új ismeretséget szerzel.
Én jövő hónapban tervezem (ismét) lemenni a Magnumba. Már többször voltam ott, mindig egyedül, és sosem bántam meg.
Ha valaki tetszik, bepróbálkozol. Ha valakinek tetszel, bepróbálkozik. Ha nincs szimpátia, egy egyszerű nem-mel, fejrázással, vagy hasonló módon a másik tudtára adjuk (lehetőleg nem durván, nem megbántva). Én idáig talán 1 vagy 2 esetben találkoztam olyannal, hogy ez kevés lett volna.
Ilyen esetben határozottabban szólsz, jelzel, és kész. Ha ez sem lenne elég, szólsz a személyzetnek, majd ők elintézik. De ilyennel én még nem találkoztam, sőt, még csak nem is hallottam, hogy idáig fajult volna bármikor, bárkivel a dolog.
Nem vagyunk egyformák, és nem egyforma az ízlésünk sem. Ezt tudomásul kell venni. És az odajárók ezt pontosan tudják és tiszteletben is tartják!
Ha viszont megvan a kölcsönös szimpátia, akkor már mehet is a dolog! :)
Én eddig csak pozitív véleményt tudok róla továbbítani. Annak ellenére, hogy én sem vagyok egy Adonis, és én is többször kaptam már elutasítást. Ha nem, hát nem, megyek tovább. :) Eddig mindig volt valami, bár én nem vagyok olyan válogatós, mint sok korombeli, vagy fiatalabb.
Én csak biztatni tudlak és sok sikert kívánok hozzá! :)
A 69 be fiatal kosztály jár, ugy láttam, hogy jól érzik magukat. Én 40 multam, tőlem tartották a távolságot. A Magnumban viszont mindig van jó
élményem, csak meg kell barátkozni
azzal a ténnyel, hogy ott idősek is vannak, a gőzben nem is mindig látom, hogy kit szopok.
Tegnap este csodálatos jó élményeim voltak a Magnumban. Szoptam 3szor mégpedig fiatalokat (csomó vitamin) nagyon jó izűek. Felfeküdtem a függőágyra, hamar jött egy profi. Annyira jól dugott, hogy leírhatatlan. Az egész mult hét bosszúságait (munkahely stb.) ott elfelejtem. Szóval szuper estém volt.
Azért jó egyedül menni, mert csak akkor tudsz új partnereket találni, ha látják, hogy magad vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!