Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként vonzónak tarthat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként vonzónak tarthat mint nőt?

Figyelt kérdés
Két hónapja dolgozok együtt egy meleg férfival. Nagyon jó az összhang köztünk, kimondottan élvezem a munkám mióta ő is itt van. Gyakran bókol nekem, hogy csinos vagyok, jól nézek ki, különleges vagyok.. Úgy érzem sokszor megvan köztünk a vibrálás és párként is jól működnénk együtt. Nyilván erre nem sok esély van, de néha azt veszem ki a pilantásaiból hogy talán nem lehetetlen. Ti hogy vélekedtek erről?

2017. nov. 20. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Arcra bizony tarthat szépnek egy nőt, személyiségre kedvesnek, szerethetőnek, csak ugye testileg nem fog felizgulni rá. Ne félj, melegként nekem is van véleményem róla, melyik nő szép, tetszene, melyik nem. Csak az egy másféle vonzalom.
2017. nov. 20. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Minden melegnek van szeme (jobbik esetben), így Mi is meglátjuk a szépet, a különlegest, a vonzót. :) Ez esetben, biztos az is vagy!

2017. nov. 20. 20:33
 3/8 SZücsöm ***** válasza:
93%
Mint 1 Hetero férfinak nem kell Homoszexuálisnak lennem hogy teljesen nyugodt szívvel kijelentsem hogy pl: Chris Hemsworth vagy Alexander Skarsgård ku*va jól néz ki. Mégse éreztem sose rá az ingert hogy bárcsak bedugná a valamijét a valamimbe vagy fordítva. Szal teljesen normális ha vonzónak tart,viszont ha tényleg meleg akkor csak azt látod amit szeretnél, semmi mást.
2017. nov. 20. 20:45
 4/8 A kérdező kommentje:
“Sajnos” 100% hogy az. Jó lenne reménykedni, de igazatok van :)
2017. nov. 20. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Ne éld bele magad cicám, ebből sajnos nem lehet semmi.
2017. nov. 21. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

Az a baj, hogy a melegek a faxra buknak.

Férfivel élnek együtt, férfibe szerelmesek férfivel akarank dug.ni.

Ezért vagyunk melegek.

Ahogy Adam Lambert kifejtette, hogy addig amíg nem tudsz meglepni, hogy mi van a szoknyád alatt nem sok esélyed van nálam....:)

A másik nagy beköpése a német koncert kellős közepén volt amikor melltartókat dobáltak fel neki és bele a mikrofonba hogy Ich liebe dick!

A faszt szeretem.

Németül úgy hangzott volna Ich liebe dich.

Pontosan tudta mit mond és mit akar vele kifejezni.

Egy meleg nem tud nővel élni....

2017. nov. 21. 14:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Túlságosan megtévesztő, hogy egyáltalán nem látszik rajta hogy pasikra bukik. Azt mondta mások is meg szoktak lepődni ha elmondja. Nagyon sok időt töltünk együtt munkában szinte egész nap és egyre nehezebb vele együtt dolgozni, mert látom hogy egy álompasi. Na mindegy, tudom hogy igazatok van és köszi a válaszokat. :)
2017. nov. 21. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
86%
Én is szoktam bókolni a nőknek, ha csinosan öltözködnek, szép az új hajuk vagy jó a sminkjük.. De ettől még eszembe nem jutna, hogy bármit is akarjak bámelyiktől. ;)
2017. nov. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!