Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van hogy melegként vagy biszexként valakinek a saját segge szexuálisan abszolút tabu?
Dugásban aktív férfiakra gondolok.
Ez gyakoribb, mint a passzívoknál, hogy ők meg a farkukat ne szeretnék. A legtöbb passzív sokszor csak dugásban az, vagy legalább szereti ha verik a farkát, vagy meri magának, vagy elélvez attól, szereti használni stb.
De az aktívoknál sok olyan van, aki szex közben legszívesebben leragasztaná a saját segglyukát a biztonság kedvéért. (Még nyalást sem enged oda, vagy ilyesmi)
Csak a saját szemszögemből tudok erről írni.
Ha a partnerem megpróbál megujjazni vagy nyalni, nálam turn-off van, még ha nem is undorodok az ilyesféle izgatástól.
Nyomasztó, kényelmetlen és szokatlan érzés tör rám. Olyan mintha egy rossz emlék hasítana a fejembe amit minél hamarabb ki akarok verni a fejemből.
Belegondolva tényleg olyan mintha férfiatlannak érezném magam, de nem teljesen...
Egyszerűen csak nem izgat és kiráz a hideg ha előfordul.
Bocs ha zavaros, de egy érzést nehéz leírni...
Én passzív vagyok, a párom pont ilyen, neki ez abszolút tabu.
De ő amúgy azt se szereti h ha verem közben magamnak, v csak játszok magammal, azt szereti ha a dugástól élvezek el. Ez régebben sose ment emiatt erényövet hordok, ami szex közben is rajtam van. Az utóbbi időben sikerült kitapasztalnom a prosztataorgazmust, Úgyh mostmár csak így élvezhetek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!