Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként szeretnétek nők lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként szeretnétek nők lenni?

Figyelt kérdés

Nem a nőies viselkedésre gondolok, hanem nőként egyszerűbb lenne férfiakat szeretni, korlátlanul és a környezet rosszallásától tartva lehetne ismerkedni (nem chat-en, hanem élőben férfiakkal), udvarolnának a srácok, ajándékok, mozi, étterem, este szex stb..

Ezeken kívül ott van, hogy tökjó lehet, hogy nőként szépen kiöltözhetsz, és egy cuki srác jön érted a buliba menet, táncoltok, este meg romantikus ez-az.​

2017. nov. 5. 18:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
41%
Nemátalakító műtét
2017. nov. 5. 19:03
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem szeretnék. Férfinak születtem, és nem is szándékszom más lenni, így szeretnék azonos nemű párt találni.
2017. nov. 5. 19:19
 3/25 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem!

Szeretek pasi lenni.

"...udvarolnának a srácok, ajándékok, mozi, étterem, este szex stb.." Ezt meg nem is értem... Mert ezt csak egy nőnek lehet? Így is udvarol a párom (még hat év együttélés után is) járunk moziba, étterembe. Sőt, szexelünk is :D

2017. nov. 5. 19:23
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem, szeretek férfi lenni.
2017. nov. 5. 19:58
 5/25 anonim ***** válasza:
67%
Én csak beöltözni szeretek nőnek :)
2017. nov. 5. 20:13
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
Én szeretnék, de azért, mert akkor tényleg nem kell bujkálni és hazudozni.
2017. nov. 5. 20:16
 7/25 anonim ***** válasza:
86%
Meleg vagyok, nem transzvesztita. Férfi vagyok és ebben az állapotomban vágyok más férfira.
2017. nov. 5. 21:09
 8/25 A kérdező kommentje:
Utolsó jól látja, nőként könnyebb lenne férfiakkal ismerkedni, nem? Na, meg ott a sminkelés, ruhák, csupa klassz dolog, amit férfiként nem tudsz alkalmazni (már ha nem akarsz bajba kerülni :o)).
2017. nov. 5. 21:10
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Te amúgy mit szívtál?
2017. nov. 5. 21:27
 10/25 anonim ***** válasza:
86%
De ez mégis miért vonzana minket? A legtöbb meleg férfi egyáltalán nem vágyik arra hogy sminkelhessen vagy hogy “csinosan kiöltözzön”
2017. nov. 6. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!