Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként szeretnétek nők lenni?
Figyelt kérdés
Nem a nőies viselkedésre gondolok, hanem nőként egyszerűbb lenne férfiakat szeretni, korlátlanul és a környezet rosszallásától tartva lehetne ismerkedni (nem chat-en, hanem élőben férfiakkal), udvarolnának a srácok, ajándékok, mozi, étterem, este szex stb..
Ezeken kívül ott van, hogy tökjó lehet, hogy nőként szépen kiöltözhetsz, és egy cuki srác jön érted a buliba menet, táncoltok, este meg romantikus ez-az.
2017. nov. 5. 18:59
2/25 anonim válasza:
Nem szeretnék. Férfinak születtem, és nem is szándékszom más lenni, így szeretnék azonos nemű párt találni.
3/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem!
Szeretek pasi lenni.
"...udvarolnának a srácok, ajándékok, mozi, étterem, este szex stb.." Ezt meg nem is értem... Mert ezt csak egy nőnek lehet? Így is udvarol a párom (még hat év együttélés után is) járunk moziba, étterembe. Sőt, szexelünk is :D
5/25 anonim válasza:
Én csak beöltözni szeretek nőnek :)
6/25 anonim válasza:
Én szeretnék, de azért, mert akkor tényleg nem kell bujkálni és hazudozni.
7/25 anonim válasza:
Meleg vagyok, nem transzvesztita. Férfi vagyok és ebben az állapotomban vágyok más férfira.
8/25 A kérdező kommentje:
Utolsó jól látja, nőként könnyebb lenne férfiakkal ismerkedni, nem? Na, meg ott a sminkelés, ruhák, csupa klassz dolog, amit férfiként nem tudsz alkalmazni (már ha nem akarsz bajba kerülni :o)).
2017. nov. 5. 21:10
10/25 anonim válasza:
De ez mégis miért vonzana minket? A legtöbb meleg férfi egyáltalán nem vágyik arra hogy sminkelhessen vagy hogy “csinosan kiöltözzön”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!