Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként szeretnétek nők lenni?
Nem a nőies viselkedésre gondolok, hanem nőként egyszerűbb lenne férfiakat szeretni, korlátlanul és a környezet rosszallásától tartva lehetne ismerkedni (nem chat-en, hanem élőben férfiakkal), udvarolnának a srácok, ajándékok, mozi, étterem, este szex stb..
Ezeken kívül ott van, hogy tökjó lehet, hogy nőként szépen kiöltözhetsz, és egy cuki srác jön érted a buliba menet, táncoltok, este meg romantikus ez-az.
Nem soha!
Férfiként szeretek élni, és a párom is egy férfi ez így van rendjén.
Én is szoktam virágot kapni tőle, ékszert-eljegyzésit, járunk étterembe, romantikzáunk gyertyfénynél és a sex is jobb mint ha pi.nám lenne, fúj bele sem akarok gondolni!!!
Egyébként szoktam magam sminkelni és van női melltartóm, baby doll ilyesmi de azt csak a páromnak tartogatom.
Nagyon tévedsz ha azt hiszed a férfiak nem használnak parfümöt, arckrémet, nem járnak fodrászhoz nem piperészkednek én legalábbis ilyen meleg srác vagyok aki igen!
Miért hiszed hogy a melegek sminkelnek meg nőnek öltöznek? Nem transzvesztitákról beszélünk... Csak csöndben jegyezném meg a transzvesztiták jó része heteroszexuális. Ami a sminkelést , meg az alapozást, bárápolást illeti: Vannak kifejezetten férfiaknak való sminkszerek- ne összekeverendő a nőknek való stílussal, de vannak. És ha valakinek ez tetszik- hát marhára semmi közöm hozzá.
Amúgy meg: mi ebben a ciki? [link]
Én az igazi feminizmus híve vagyok: egyenjogúságot MINDENKINEK. A férfiaknak miért ne lenne joga hogy a lehető legelőnyösebb megjelenésük legyen-ugyanúgy mint a nőknek? Úgyhogy nem , nem tartom cikinek a férfi sminket. Még csak nem is kapcsolom a melegekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!