Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként szeretnétek nők lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként szeretnétek nők lenni?

Figyelt kérdés

Nem a nőies viselkedésre gondolok, hanem nőként egyszerűbb lenne férfiakat szeretni, korlátlanul és a környezet rosszallásától tartva lehetne ismerkedni (nem chat-en, hanem élőben férfiakkal), udvarolnának a srácok, ajándékok, mozi, étterem, este szex stb..

Ezeken kívül ott van, hogy tökjó lehet, hogy nőként szépen kiöltözhetsz, és egy cuki srác jön érted a buliba menet, táncoltok, este meg romantikus ez-az.​

2017. nov. 5. 18:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%
kérdező..ki a francot érdekel, hogy más hogyan éli az életét? téged befolyásol az ha egy srác kisminkeli magát azért mert néha jól esik neki? ez rossz hatással van rád? szerintem nem..ellenkezőleg rám sincs rossz hatással ha meglátok egy fiús lányt az utcán..mellesleg elárulom, az utcán te nem fogsz kisminkelt fiút látni, ha mégis, akkor vagy buliba megy, vagy fogadott a haverjaival vagy transzvesztita és alapból nő szeretne lenni, de onnantól kezdve nem melegnek hívjuk..szóval amiket írsz, baromság..
2017. nov. 7. 12:32
 22/25 anonim ***** válasza:
88%
az pedig hogy ki melyiket élvezi jobban(popsit vagy a nunit) az egyénre szabott..én például mivel meleg vagyok, undorodom a nunitól, nem élvezném ha azzal kellene játszanom, de ettől függetlenül se nem sminkelek, se nem hordok női ruhát mert ÉN nem bírnám elviselni..fel tudod ezt fogni?
2017. nov. 7. 12:34
 23/25 anonim ***** válasza:
88%

Nézd meg Adam Lambertet van rajta smink és irtó szexis és masculinabb minta sok konditeremben izzadó tök kopasz agyontetovált félc.gó izomagy.

Férfiként is a széparcó, vonzó ÁPOLT pasik jönnek be.

Minden meleg férfi ismerősöm jár kozmetikushoz, gyantáztatni, botoxra és vesz drága arckrémeket.

2017. nov. 7. 15:05
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Soha.

És csak fiú lehet a párom. Soha nem vágytam nôre. Egy szép lábú, kerek popsijú kedves arcú srác tud legjobban felizgatni.

2017. nov. 12. 16:56
 25/25 Lacás1976 ***** válasza:
100%

NEM férfi vagyok és a férfiakat szeretem

Lehet inkább meghalnék

2017. dec. 4. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!