Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire szoktátok nyírni a fanszőrzeteteket? Csupaszon vagy szőrösen szeretitek jobban?
Úgy szoktam fogalmazni hogy nagyolom :)
Sose hagyom meg bozontnak de mindig úgy borotválom géppel hogy maradjon rajta szőr szerintem az férfias és az aktív szerephez is való
Csupaszon sose lennék, meg aki ott csupasz remélem a lábát meg a többit is szedi mert nevetséges ha csak ott fehér :)
13 éves korom óta nyírom, mert rohadt kényelmetlen volt a nagy bunda: büdös, viszket, hullik, ronda, arról meg nem is beszélve, hogy valami érthetetlen módon, de mindig beragadt a fitymám alá, ami miatt húzta is a farkam a szőrt... mennie kellett.
Sokáig csupaszra borotváltam, aztán áttértem a villanyborotvára, mert az kényelmesebb és nem pattogzik ki a bőröm tőle.
23 mfa
Ahogy a fák alól is ki kell gyomlálni a gyomot úgy a farkam alól is a szőrt.
Ronda, büdös, viszket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!