Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Szeretném, csak erre pont nem találtam soha partnert
2/11 anonim válasza:
Szia #1-es, itt vagyok! 😁 Szeretem. Izgatóbb, mint egyedül... 😊
4/11 A Lakatos Lacika válasza:
Jó nagyon, mert ha órán csinálod a padtársaddal akkor 20%-os teljesítménynövelést ad az élvezetek mellett. Sőt ha spórolni akarsz pl a hajzselén akkor annak is tudom ajánlani. De bekerázva a legjobb
5/11 anonim válasza:
nem próbáltam de nagyon izgat és ki szeretném próbálni 15/f lehet írni privátban is de kort is kérek
6/11 anonim válasza:
Régen haverommal csináltuk, meg volt szopás is. De sajna ma már nem csináljuk pedig nagyon vágyom rá.
8/11 anonim válasza:
Mi akadálya van, hogy csináljátok vagy kipróbáljátok, #5-ös, #6-os, #7-es válaszoló?
9/11 anonim válasza:
Kipróbálnám szívesen. Sajnos a környékemen nincs , legalább is nem tudok róla hogy valaki szervezne ilyet.
10/11 anonim válasza:
Hetero, bi, meleg teljesen mindegy, mindenki csinálja. Természetes dolog és jobb mint egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!