Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogyan szeretitek a közös masztit?
Figyelt kérdés
Egymás előtt csináljátok, vagy egymásnak veritek? Félmeztelen, meztelenül, vagy csak a farkatokat veszitek elő? Más is belefér?2015. dec. 25. 21:13
3/18 anonim válasza:
Masztit úgy szeretem, ha egymásnak verjük. És közben jöhet csók is.
4/18 anonim válasza:
Mi egymás előtt,vagy egymásnak szoktuk és én meztelenre vetkőzve szeretem.
6/18 anonim válasza:
Egymás mellet meztelenül!
Bár hol és mikor! Mert már a Tescóba bementünk egy WC be és ott vertük ki
7/18 anonim válasza:
#6-os: mi is vertük már ki tescoban, nagyon izgi :D legjobb meztelenül egymással szemben. 17/F
9/18 anonim válasza:
Egymásnak verni... és meztelenül. Hát részemről orálba simán átmehet :)
20/F
10/18 anonim válasza:
egymásét verve a legjobb. Közben jöhet orál is, hogy ezzel is fokozzuk az örömöt. Én szeretem nézni a másik hasát, de ha nem megy, akkor felöltözve is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!