Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogyan szeretitek a közös masztit?
Figyelt kérdés
Egymás előtt csináljátok, vagy egymásnak veritek? Félmeztelen, meztelenül, vagy csak a farkatokat veszitek elő? Más is belefér?2015. dec. 25. 21:13
11/18 anonim válasza:
hát úgy hogy én , és sok csaj körülöttem !A b..zik egymásnak verik !
12/18 anonim válasza:
meztelenül egymásnak és más is belefér
13/18 anonim válasza:
Meztelenül egymásnak, utána jöhet a szopás is
14/18 anonim válasza:
Èn az osztály tásammal szoktam csak közben szopunk
15/18 anonim válasza:
Egymás előtt, teljesen meztelenül. Én benne lennék másban is, de a haverjaim túl heterok. :D
17/18 anonim válasza:
meglepő h itt nem bu..izott senki .... Igen, hét sztem is kevés az olyan fiú, aki főleg kamaszkorában nem esik át ilyesmiken haverokkal, osztálytársakkal stb. és természetesen nem ettől lesz meleg vki
18/18 anonim válasza:
egymásnak a legjobb, közbe csók
ha van aki benne lenne írjon már :D
20F, bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!