Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Láttatok már meleg párt kézen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok már meleg párt kézen fogva sétálni Magyarországon? Vagy mondjuk "nyilvánosabb" helyen csókolózni vagy stb?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy hol tart ma Magyarország ezen a téren és mennyire érik/érhetik atrocitások Magyarországon azokat, akik ilyen szinten nyíltan vállalják?
2017. okt. 5. 12:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%

Heteró nő vagyok, csak idekeveredtem. :)

De ha érdekel a válaszom, leírom, hogy egyszer kézen fogva láttam két srácot, nem tudom, magyarok voltak-e, mert a belvárosban lehettek éppen turisták is. Egy buszon, ami az agglomerációba ment, láttam két srácot, akik eléggé intimen viselkedtek, pl. az egyik simogatta a másik arcát, teljesen egyértelmű volt, mi van, de ami fura volt, hogy mintha az egyiküket ez zavarta volna. Soha többet nem láttam azt a fiút másik sráccal a buszon, pedig arrafelé lakik, és néha azzal a busszal jár.

Egyszer meg láttam két srácot, akik meg semmit se csináltak, csak látszott, hogy együtt vannak, pedig csak sétáltak. Egy meleg barátom mondta, hogy az látszik az emberen, ha szeret valakit, és ez szerintem így van.

2017. okt. 7. 09:45
 22/23 anonim ***** válasza:
84%
Ja, meg egy strandon volt 3 férfi egyszer, kettő egy matracra feküdt, a harmadik külön,valahogy úgy tűnt, ketten együtt vannak,a harmadik meg egy haver.
2017. okt. 7. 09:46
 23/23 Ramone ***** válasza:
0%

tegnapelőtt 15:38

Bírom az olyan egyèneket akik ismeretlenül állítják hogy nem tudom elfogadni magam :D mondjuk szerintem meg tök kiegyensúlyozott vagyok és boldog tehát én úgy vélem hogy elfogadtam azt a tényt hogy én bizony nem szeretem a ratyikat :D ideje lenne ugyanezt a tényt nektek is elfogadni és máris béke van :D

2017. okt. 7. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!