Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolsz, amikor egy meleg párt látsz csókolózni az utcán?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 11:15
1/17 anonim válasza:
Semmit. Ha nagyon akarok valamire gondolni akkor arra amit akkor gondolok mikor heterokat láttok vagyis, hogy mégis mi a jó a csókolózásban. Mi értelme a szerelemnek. Miért van mindenki annyira oda érte.
2/17 anonim válasza:
Ha két jó nő akkor arra hogy de szívesen becsatlakoznék. Ha meg nem jó nők vagy pasik szimplán nem nézem őket aztán ennyi. 27/F
4/17 anonim válasza:
Ha két jó csaj akkor elképzelem magam közöttük.
Ha két pasi akkor rosszul leszek.
5/17 anonim válasza:
Még nem láttam ilyet.A szerény véleményem meg az, hogy az ellenkező neműek csókolózása sem tartozik a nyilvánosságra.
6/17 anonim válasza:
Kedves privi író!
Nő vagyok és tőled jóval idősebb.
7/17 anonim válasza:
Attól függ.. ha ilyen nyálas, hosszú, egymás szájába mászós, arról azt gondolom, hogy nem az utcára való. Ha csak egy rövid, diszkrét csók, az teljesen oké és jó érzéssel tölt el látni, hogy két ember szereti egymást (függetlenül attól, hogy két férfi, két nő vagy egy férfi egy nő felállásban látom). :) A barátommal mi is ehhez tartjuk magunkat nyilvános helyen.
27f m
8/17 anonim válasza:
Ha ket jo csaj, akkor elfogadoan biccentek es lopva videozok a bokorbol tovabb. Ha ket csavo, akkor szedem a labam hazafele es heves hipos szemmosasok kozepette probalom felejteni a traumat. Amennyiben ez nem effektiv az eutanazia a vegso megoldas.
9/17 anonim válasza:
Örülök örömüknek s egész létezésüknek.
10/17 anonim válasza:
Semmit sem gondolnék. Bár lehet csak én lakom olyan helyen vagy mozgok más körökben,de ilyet még sosem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!