Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mire gondolsz, amikor egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolsz, amikor egy meleg párt látsz csókolózni az utcán?

Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 11:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Azt hogy beszállnék. 15/F
2017. aug. 26. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:
3%

Taszít. Felfordul a gyomrom, és arra gondolok h nem kéne ezt az arcomba tolni. Semmi baj ha ezt csinálják, nincs bajom a homikkal sem, de azért az hogy hol csinálják, nem mindegy. A férfi-nőnek sem illik csókolóznia nyilvános helyen mert ez intim dolog. De ha még valaki úgy is csinálja ahogy az megbotránkozató, az már több a soknál!

35F

2017. aug. 26. 15:44
 13/17 anonim ***** válasza:
29%

Szerencsére nem láttam még.

Akár meleg, akár nem, nem szeretem. Ne nyilvános helyen csókolózzanak, hanem otthon. Nekem is vannak jogaim, hogy jól érezzem magam az utcán, és ne pettinget kelljen látnom. Ennyivel én is csinálhatok olyan dolgokat az utcán, ami másokat zavar.

2017. aug. 26. 17:04
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó: nagyon s..r életed lehet, ha az, hogy jól érzed-e magad, attól függ, hogy smárolnak-e körülötted vagy sem.. :D
2017. aug. 26. 17:15
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
Pozsonyban sok melegbarát kávézó van. Néha ilyenekbe szoktam járni "kukkolni" a szerelmes fiúkat. BLotaku 4ever<3 😆😍
2017. aug. 26. 18:02
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Ahhh, olyan aranyosak, bárcsak nekem is lenne barátom... :(
2017. aug. 26. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

Még sose láttam ilyet, pedig Budapesten lakom.

Ha nagyon nyalifaliznak, azt gondolnám, hogy ezt nem az utcán kéne (a nyalifalizó heteró párokról is ezt gondolom).

2017. aug. 28. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!