Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ötletetek, hogy hogyan találhatnék párt, ha mozgássérült és meleg is vagyok?
Ha nem dohányzol, ízlésesen öltözködsz, tiszta és illatos vagy, szellemesen társalogsz, nem sajnáltatod magad, önállóan törekszel a problémáid megoldására, dolgozol, akkor egyrészt lesz önbizalmad, másrészt soha semmi bajod nem lesz az ismerkedéssel és a párkereséssel.
Mennyi idős vagy?
Hát ha nem sajnáltatod magad, és ígyis önállóan boldogulsz akkor van esélyed.
Interneten, ha olyan helyen élsz lmbtq szervezeteknél, facebookos csoportokban. Aki komolyat keres azt nem zavarja.
Barátom is mozgássérült, soha nem zavart.
Magas vékony srác volt, lecsatolható műlábbal.
Még hasonlítottunk is egymásra, sokan azt hitték, a tesóm.
Isteni fél évet töltöttünk együtt. Jó humora volt, hűséges és jó barát. Imádta az ágyba vitt kényeztető reggeliket. Nálunk minden össze volt keveredve. Én voltam az aktív, de én főztem. Élmény volt hozzá bújni.
És senkit nem botránkoztatott meg, ha összeölelkezve mentünk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!