Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van ötletetek, hogy hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ötletetek, hogy hogyan találhatnék párt, ha mozgássérült és meleg is vagyok?

Figyelt kérdés

2017. aug. 25. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Unokabátyám szintén meleg és mozgássérült. Neki is sikerült párt találnia! Már jó ideje együtt vannak. Necadd fel a reményt! Keress netes társkeresőn vagy menj el ilyen bulikba,kezdj ilyen körökben mozogni és hidd el sikerülni fog!
2017. aug. 25. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Milyen szinten vagy mozgássérült?
2017. aug. 25. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem elsőként érdemes interneten ismerkedni, való igaz, hogy ott a legtöbben csak szexre mennek, de vannak normálisak is, csak meg kell találni őket. Nem mondom, hogy nem nehezebb a helyzet mozgássérültként, de én azt gondolom, hogy egy megnyerő stílussal át lehet hidalni a dolgot. Ha nagyobb városban laksz, akkor esetleg meglátogathatod a helyi lmbt szervezet rendezvényeit. És a barátok is segíteni tudnak az ismerettségi körükkel. Remélem tudtam segíteni valamennyit. :)
2017. aug. 25. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanúgy találhatnál párt magadnak mint bárki más meleg, általában az interneten. Aki komoly, normális gondolkodású, azt nem fogja zavarni hogy mozgássérült vagy. Egyszer ismerkedtem egy nagyon szép pasival, akinek az egyik lába mű. Azt mondta, hogy soha nem származott ebből semmilyen problémája.
2017. aug. 26. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem dohányzol, ízlésesen öltözködsz, tiszta és illatos vagy, szellemesen társalogsz, nem sajnáltatod magad, önállóan törekszel a problémáid megoldására, dolgozol, akkor egyrészt lesz önbizalmad, másrészt soha semmi bajod nem lesz az ismerkedéssel és a párkereséssel.

Mennyi idős vagy?

2017. aug. 26. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Hát ha nem sajnáltatod magad, és ígyis önállóan boldogulsz akkor van esélyed.

Interneten, ha olyan helyen élsz lmbtq szervezeteknél, facebookos csoportokban. Aki komolyat keres azt nem zavarja.

Barátom is mozgássérült, soha nem zavart.

2017. aug. 26. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha fiatal vagy én szívesen ismerkednék :)
2017. aug. 26. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja azt jo lennne tudni mi a mozgás sérülésed.
2017. aug. 28. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Magas vékony srác volt, lecsatolható műlábbal.

Még hasonlítottunk is egymásra, sokan azt hitték, a tesóm.

Isteni fél évet töltöttünk együtt. Jó humora volt, hűséges és jó barát. Imádta az ágyba vitt kényeztető reggeliket. Nálunk minden össze volt keveredve. Én voltam az aktív, de én főztem. Élmény volt hozzá bújni.

És senkit nem botránkoztatott meg, ha összeölelkezve mentünk :-)

2017. szept. 1. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!