Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mozgássérültként van esélyjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mozgássérültként van esélyjem párkapcsolatra, melegként?

Figyelt kérdés
Két bottal járok. Teljesen őn ellátó vagyok. Félek, hogy hiába keresek mindenki csak visszafog utasítani. Mi véleményetek?

2016. nov. 29. 20:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
esélyjed nem hiszem :(
2016. nov. 29. 20:45
 2/18 anonim ***** válasza:
64%

#1: Mondom mi a helyzet: 1. lépés: megtanulsz írni magyarul, 2. lépés: eltakarodsz innét jó messzire! (A sorrend tetszőleges)

A kedves Kérdezőnek pedig szurokolok, hogy boldog kapcsolatban élhesse életét, ne hagyd, hogy ezért háttérbe kerülj!

2016. nov. 29. 20:45
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem van esélyed, persze. Melegként meg pláne, a melegek gondoskodóbbak, mintha mozgáskorlátozottként kellene egy nő mellett férfinak lenned (az sem lehetetlen csak nehezebb).
2016. nov. 29. 20:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy esèlytelen...

Èn mondjuk nagyon tisztelem meg szeretem a sèrülteket is,ès nm gondolnám,hogy hátrány.

Bár èn lány vagyok, de nekem volt sèrült barátnőm..^^

Ne aggaszd magad emiatt,aki normális..meg minden,szeretni fog úgy ahogy vagy.. Nem lesz ez sem kizáró ok:)

2016. nov. 29. 20:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj ettől. Így is találhatsz párt.

Barátom is mozgássérült, mégis együtt vagyok vele.

2016. nov. 29. 20:52
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Persze van,de nem várd,hogy az illető sportos/izmos,jóképű legyen,mert azok hasonlóakkal jönnek össze.
2016. nov. 29. 21:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Van ismerősöm, aki kerekesszékhez van kötve, mégis hetente összejön neki egy fiatal fiúval. Szóval nem kell aggódnod.
2016. nov. 29. 21:22
 8/18 A kérdező kommentje:

A helyesírási hibákért bocs. Telefonnal elég macerás írni. Mindig kijavít, de helytelenül.

Az edfig válaszokat köszönöm. Igyekszem magam összeszedni, de mindig itt lyukadok ki, hogy visszautasítanak.

2016. nov. 29. 21:22
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Két bottal is lehetett volna pl. iskolába járni. Annál meg csak egyszerűbb összeszedni valakit.
2016. nov. 29. 21:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy kedves kérdező?
2016. nov. 29. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!