Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tehetek, hogy ne egyből a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, hogy ne egyből a barátok kategóriába kerüljek, hanem mondjuk esélyem legyen egy értelmes párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Meleg vagyok, és sok leszbikus, meleg, biszex barátom van, ami eddig nem is zavart, de szerelmes letten egy srácba, aki szintén barátként tekint rám. Tudom, hogy ez a hajó már elment, de mit tegyek a későbbiekben, hogy ne egyből barát kategóriába kerüljek, csak mert beszélgetősebb vagyok?
2016. jan. 3. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk ne barátkozz hanem pasizz. Jó értelemben nyomulj.

Ha elkezdesz beszélgetni Velük azt hiszik barátkozol.

2016. jan. 3. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre, hogy nagyon sok meleg srác már a külső alapján ítél, ami egyébként szerintem is fontos, mondjon akárki akármit. Sokan már itt leírják az embert. Egyébként meg igen, tegyél finom bókokat, udvarolj, pasizz :) Első jól mondta, ha csak beszélgetsz, akkor azzal nem jutsz előre :)
2016. jan. 3. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első válaszoló, ne csak lökd nekik a rizsát, de kicsit mindig ujjazgasd is őket, hogy tudjanak hova tenni.
2016. jan. 3. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Én szívesen keresnék KAPCSOLATOT(!!!!), jöhet privi.:)

16/f/m

2016. jún. 26. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!