Mégis hol lehet komoly párkapcsolatra értelmes férfit
találni?
Figyelt kérdés
Bulikban csak arra mennek, hátha megdughatnak, pedig nem rakom ki semmimet. Máshol, utcán, boltban, stb. nem mernek kezdeményezni és csak ha már rájuk mosolygok furán néznek. Társkeresőzni nem szeretnék. Akkor mégis hol?
Lehet azért néznek furán mert csálék vagy feketék a fogaid , vagy mókuska fogad van...
2014. máj. 27. 22:17
2/13 anonim válasza:
Bár ez neked nem segít, de minden este látok egyet a tükörben. Amúgy meg bárhol, leginkább ahol nagyobb az értelmes emberek aránya. És mivel úgyis azt várjátok, hogy a férfiak kezdeményezzenek, csak ott kell lenned.
2014. máj. 27. 22:20
3/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokat vársz el. Nem tudom, hány éves vagy, de komoly párkapcsolatot akarsz ÉRTELMES emberrel, aki FÉRFI. Ezek mind elfogytak már. Tapasztalat.
27 N
2014. máj. 27. 22:21
4/13 anonim válasza:
Annyi minden lehetőség van, amúgy meg lehet, hogy csak számodra furcsa, ahogyan rád néznek a mosoly után, vagy félénkek, vagy azt hiszik, hogy szívatod őket, vagy úgy gondolják, hogy ez csak amolyan mosoly, nem pedig "ismerkedési jel" stb. Én is ezerszer futottam már bele olyanba, hogy mosolygott rám egy lány, nagyon kedves volt stb., aztán meg amikor elhívtam valahová, akkor úgy csinált, mintha meg akartam volna gyilkolni, és kiderült, hogy a mosoly mégse jel volt. Amúgy meg a társkereső sem hülyeség, az unokatesóm és a későbbi férje ott ismerkedtek össze, és gyerekük is van jó pár éve.
2014. máj. 27. 22:24
5/13 anonim válasza:
vagy csak nem látod meg...vagy csak baj van a kezdeményező képességeddel, nem jelzel elég egyértelműen a másiknak...
Egyébként meg bulikban is vannak normális emberek baromság h ind csak dugásra hajt, normális emberek is eljárnak bulizni , kikapcsolódni. Mindenhol van rá esély amiket írtál!
nincs normális férfi mi? ugyanezt kérdezhetné az emberfia is, hol van olyan nő? :)
ezaz oldal csak erről szól semmi másról, nincs normális ember...bla bla bla
6/13 anonim válasza:
Kor?Hol laksz?Gondolom itt is van jelentkező :D
7/13 anonim válasza:
#3: Ne magadra vedd, nem neked szól, viszont sajnos sosem fogynak ki a beképzelt, irreális elvárásokat támasztó, ám nyújtani semmit sem tudó nőszemélyek, nem is beszélve pl. a súlyosan önbizalomhiányos, nyafogó menyecskékről, akik abszolút nem nőiesek (ha már a nők annyira a FÉRFIT keresik, akkor mi is kereshetjük a NŐT), de legtöbbször mégis egy csúcsszuper pasit akarnak maguk mellé. Nem egy ilyen lánynak adtam volna esélyt, de csak fájdalmat, elutasítást, sokszor bunkóságot kaptam még tőlük is. Erről ennyit.
2014. máj. 27. 22:27
8/13 anonim válasza:
Ha társat keresel, akkor társkeresőzz pedig... Ne szégyelld, hogy azt keresel, ha azt keresel. Tedd ki az ablakba, hogy mindenki lássa.
Amúgy az, hogy megdugnak is egy esély egy párkapcsolatra.
2014. máj. 27. 22:28
9/13 anonim válasza:
alkalmazkodni kell manapság, az marad fent aki tud.
Jó munka kell, tanulj értelmes szakmát és nyelvet és menj külföldre
Pasi/csaj kell, társkeresőzz, ismerkedj fészbúkon, gyk-n más online forumokon, élőben, tescoban, stb. Minden lehetséges úton, amin csak lehetőségedben áll.
2014. máj. 27. 22:49
10/13 anonim válasza:
# 4
Szambol vetted ki a szot. Amugy a kerdezonek csak annyit, hogy tok mind1 milyen szandekkal megyek oda hozza ugyse szamit. Nem a szandek a fontos hanem a kulso, ennyit rolad is. Te is csak ugyanolyan felszines vagy es csak a legszokebbhercegetamelyiklevagjaaharomfaszusarkanyt veszed eszre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!