Mégis hol lehet komoly párkapcsolatra értelmes férfit találni?
Figyelt kérdés
Bulikban csak arra mennek, hátha megdughatnak, pedig nem rakom ki semmimet. Máshol, utcán, boltban, stb. nem mernek kezdeményezni és csak ha már rájuk mosolygok furán néznek. Társkeresőzni nem szeretnék. Akkor mégis hol?2014. máj. 27. 22:16
11/13 A kérdező kommentje:
"Amugy a kerdezonek csak annyit, hogy tok mind1 milyen szandekkal megyek oda hozza ugyse szamit. Nem a szandek a fontos hanem a kulso, ennyit rolad is. Te is csak ugyanolyan felszines vagy es csak a legszokebbhercegetamelyiklevagjaaharomfaszusarkanyt veszed eszre..."
Ezt melyik mondatomból sikerült kihámoznod?
2014. máj. 27. 22:57
12/13 anonim válasza:
Akárhol. Én csak szexpartnert akartam, aztán mégis a világ legjobb férfijét találtam meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!