Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek van esélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Még fiatal vagyok, de nem igazán voltam még senkivel. Már nagyon kéne a pákapcsolat, csak nagyon elkeserít, higx mivel meleg vagyok nagyon kevés esélyem lenne arra, hogy megtaláljam a számomra megfelelőt /igazit/. Azt se tudom hol keressem :/

Pedig ugy nem is magasak az elvárásaim. Alap dolgok: helyes, fiatal, tetszen a testalkata, kedves, aranyos, védelmező stb...

Az is aggaszt, hogy mindenhol csak a szexet nyomják, még itt, a gyakorin is.

Már voltam sokszor depressziós, de már kezdem feladni, kezdek "kiégni" :/

Gyűlölködők kíméljenek! :)

(mondjuk szeretek rajtuk nevetni)

Ti, hogy gondoljátok?

2016. nov. 28. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még 2 éve baráti körben találtam rá a pasimra szóval ezzel nem tudok segíteni. De hidd el hogy, nincs kevés esélyed, szerintem kb. ugyanannyi mint a heteróknál. E miatt pedig ne legyél összetörve és soha ne is add fel. Hidd el megleled majd a boldogságot.
2016. nov. 28. 19:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Sok boldogságot!
2016. nov. 28. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is viszonylag fiatal vagyok, és sajnos még nekem sem sikerült találni valakit. :/ Társkeresőn próbálkoztam, de ott általában vagy csak alkalmit akarnak, vagy csak hitegetik az embert.

Pedig már nagyon szeretnék valakivel komolyan megismerkedni.

Ebből kiindulva mindenkinek van esélye, csak jó helyen kell keresni. :)

2016. nov. 28. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kicsit tudom min mész keresztül, nem olyan régen én is sokat küszködtem ez végett. Úgymond "szereleméhes" vagyok, de mivel hihetetlenül magányos vagyok/voltam mész depibe estem. Szerencsére már jobb, mert próbálok a jövőben hinni.

Amióta megszülettem ugyan abban a kisvárosban élek, semmi változás nem történt az életemben. Jövőre már valószínűleg kiléphetek ebből a monotonitásból, ugyanis ha minden jól megy elkezdődnek az egyetemi évek. Neked is csak ezt tudom ajánlani, nem tudom hány éves vagy, de ha még középsulis vagy és nagyon magad alatt vagy, akkor igyekezz elmenni máshova továbbtanulni. Kizökkensz majd a megszokott életedből, megismerkedhetsz új embereket, melegeket.

Bocsi ha picit hoszú volt, csak nekem is jól esett íirományozni :D

2016. nov. 28. 20:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Sok sikert nektek! :)
2016. nov. 28. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon még sok esélyed van, persze nyilván a kinézettől is függ a dolog, valamint hogy pl. társkeresőn képpel ismerkedsz, vagy kép nélkül...

Én pl. pont olyan vagyok, mint amilyet leírtál (bár ugyan nem tudom nálad a fiatal hány éves korig-ot takar...), mégse találok nagyon senkit, mert mindig csak kamusokba botlok vagy kövér, szőrös öregekbe. Pedig aztán nálam még azzal sincs gond, hogy esetleg félnék a lebukástól és nem küldök képet vagy hasonlók. Persze nem adom fel, maradnak a társkeresők, aztán majd talán egyszer valami összejön.

28F

2016. nov. 28. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!