Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem így párkapcsolatra?
Én is ilyen vagyok, csak én animéket nézek,nem értem mi a gond ezzel..:D
Ja és nyugi, mert úgy is lesz valaki, akinek te leszel a tökéletes, szóval biztos lesz valakid..csak legyél türelmes.😉
3-as; ha valóban ilyen az átlag igény, akkor átlagon felülit kell keressen, nem pedig erre a szintre süllyedni. De a szöveg végi idézettel egyetértek. (Csak az előtte lévő sületlenségekkel nem)
Ha így érzi jól magát a bőrében, ha Neki ez tetszik, akkor olyat keressen, aki szintén ezt szereti benne. Persze aktív (nem versenyszerű) sport, és az annak köszönhető - még ha továbbra is kicsit teltkarcsú - egészséges, sportos test sokkal vonzóbb, mint a vézna modell alkat, pláne, a lusta, elhízott, elhanyagolt. Ezek a manapság divatossá váló (instagram is tele van már ilyen magamutogató nyomorultakkal) konditermi őrület meg kimondottan visszataszító. Nagyseggű, vastag (nem sportoláshoz szükséges izomzattól duzzadó, hanem szándékosan ilyenre formált) combú, csücsöri szelfizgető műnők... hát ezek max a hasonlóan agyatlan, konditeremben pózoló divatmajmoknak jöhet be. 177cm meg magas lenne? Ne már! Nekem pl 180cm az ingerküszöböm (vagy nagyon minimum 175, de az alatt semmiképp) - és ezzel azért nem vagyok egyedül. Ha pedig amúgy nem jár bulikba, nem is küldeném el... leszámítva, hacsak valami gyors tűzoltásra, vagy pár napos/hetes kalandra vágyik.
De a korábbi felvetéseket megfontolnám. Érdeklődési körödnek megfelelő sportok/klubok, esetleg üzletek (bár már kb mindenki online filmezget, azért biztos vannak még, akik zene/film boltokban lapozgatnak a DVDk közt - csak oda kell lépni a kiszemelthez és az általa épp nyálazott műsort véleményezni - lehetőleg ne rögtön izomból lehúzva azt XD).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!