Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbeszélték kinek, milyen volt velem? Van esélyem a párkapcsolatra?
Adott két pasi, akik nagyon jó barátok.
Az egyikükkel, legyen a neve Ricsi, többször lefeküdtem. Nagyon bírtuk egymást, vonzódtunk egymáshoz, irtó jó volt a szex, úgyhogy pár hónapig kavartunk, de külföldre költözött.
Aztán a másik sráccal, Bencével lógtam rengeteget. És beleszerettem, meg ő is belém, de állandóan felhánytorgatta a Ricsivel való "kapcsolatomat", így nem jöttünk össze, mert állandóan bántottuk egymást. Amolyan gyűlöllek, de szeretlek érzéseink voltak, ráadásul a barátai lebeszélték rólam, mert azt hiszik, hogy csak játszadozok vele.
Azóta Bence hónapokra elutazott L. A. -be Ricsihez, hogy nyaraljanak meg bulizzanak.
Szóval adott a két fenti kérdés.
Nagyon szeretem Bencét. Még összejöhetünk, ha visszajött? Mindenképp várni szeretnék rá.
ha barátok akkor persze, hogy megbeszélték ez nem is lenne kérdés, ha rólam lenne szó.
sőt el sem titkolnám, ez természetes.
Bence visszajött tegnap. Sokkal hamarabb, mint azt bárki is várta. Találkoztunk és azt mondta nagyon hiányoztam neki. Nem szexeltünk, de elég durván egymásra voltunk kattanva.
Szerintetek szerelmes belém?
Én az vagyok belé, de nem tudom, hogy elmondjam-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!