Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozgássérültként van esélyjem párkapcsolatra, melegként?
#9: Jelenleg is iskolába járok, sőt még érettségim is van.
#10: 20 éves vagyok
Biztos lehet
Van olyan nő aki tolószékes és gyerekkel sikerült bepasiznia:)
Kedves Utolsó!
Olvasd el még egyszer a kérdést légyszi és értelmezd. Köszi
Kedves Kérdező,
Én látássérült vagyok, meleg vagyok és sztómám is van.
Én úgy vagyok ezzel az egész kapcsolati kérdéssel, hogy természetesen szeretnék magam mellé vkit, de tisztában vagyok vele hogy nem fognak tömött sorok kígyózni az ajtómig, de ez nem azt jelenti hogy én kevesebb vagy több lennék bárkinél, mert sztem a testi épség nem garantálja a tökéletességet. Nézd csak meg hogy a körülötted lévő kapcsolatok hogy változnak, és ha változnak akkor miért és milyen irányba?
Vannak ismerőseim, akik más testi különbség vagy szoc fóbia miatt nem nagyon mernek nyitni, vagy nem merik elhinni magukról hogy találhatnak maguk mellé vkit.
Pontosan ezen emberek önemésztő gondolatai miatt ott tartok, hogy nem zárkózom el semmi elöl, bármi szembejön az utcán arra nyitott vagyok, vagy bármilyen más spontán megtörténő dologra de az hogy azon gondolkodjak folyamatosan hogy mikor lesz már vmi, teljesen felesleges, mert attól hogy erősen ezen gondolkodom attól mások nnem fognak ugyanolyan erősen arra gondolni hogy összejöjjenek egy vakkal akinek sztómája van.
Azok alapján amit magadról írtál sztem simán lehet. Miért ne lehetne? Önellátó vagy, tisztában vagy a korlátaiddal, gondolom kifejezésre tudod juttatni ha vmikor mégis segítségre van szükséged.
Azokkal kapcsolatban akik elsőre beírják hogy áh, felejtsd el, tuti nem fog sikerülni, érdekelne hogy milyen módszerrel olvassák el egy egész bolygó lakosságának a gondolatait, és hogyan látnak a jövőbe. Jó lenne ismerni a titkaikat, hiszen így máris tudnád te is, meg én is, és még sokan mások hogy lesz-e párunk.
Másrészt, ezek az emberek valszeg egy pillanatra a fogyatékkalélő illető helyzetébe képzelik magukat, de mivel számukra ez nem egy megszokott állapot és elborzadnak arra a gondolatra hogy ők maguk mennyire életképtelenek lennének ebben a helyzetben a kezdeti időkben, azt reagálják amit sajátmagukról gondolnának ha pl. most ott attól a pillanattól kezdve nem hallanának, látnának-járnának stb. Vmint az is átvillan az agyukon hogy ki a fene akarná folyton ksérgetni a párját ide-oda vagy segíteni egy lépcsőnél? Úgy, hogy azt sem tudják sokszor szükség van-e az általuk elsőlátásra feltételezett segítségre, mert egy vmit észlelnek az emberből elsőre: a fogyatékosságát, és elképzelhetetlennek tartják hogy egy fogyatékkalélő illetőnek ha már jön-megy az utcán és éli a maga kis életét akkor kisebb gondja is nagyobb a testi problémájánál, mert ugyanolyan természetes neki a saját állapota mint egy egészséges embernek az hogy egészséges.
Ezt azért is írom, mert ismerek olyan párt ahol a pasi gyengénlátó, a csaj teljesen vak és totál önállótlan, úgy kiszolgáltatja magát a pasijával mint annak a rendje, a pasi pedig tűri és cserébe olyan szinten uralkodik a lányon hogy az szörnyű. A lányt nem zavarja hogy 30 felett körbeugráltatja magát, a srác kiéli rajta a lelki és fizikai terrort, megérdemlik egymást.
Ismerek olyat is ahol egy gyengénlátó hölgynek lett gyereke egy vak pasastól, amint a gyerek kiderült a vak pasi letagadta hogy az övé a gyerek, ebből aztán bíróság és dns teszt lett, és persze hogy a pasasé volt a gyerek, a hölgy egyedül nevelte a gyerekét egy
dbig, most egy egészséges illetővel van együtt és már közös gyerekük is van.
Egyetemi éveim alatt koliban a mellettem lévő szobában lakott egy mozgássérült srác, aki szintén bottal közlekedett, de néha kerekesszéket is használt.
Angol-töri szakos volt, most Törökországban él tudtommal egy török mozgássérült lánnyal.
És még sorolhatnám.
Tudom a fentiek heteró példák. Na és? Itt sztem a fogyatékosság a döntő kérdés nem a szexuális beállítottság.
Itt voltál már? Akár online, akár személyesen: Én még nem, csak nézegettem az oldalt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!