Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mutat be a családjának?
10 hónapja együtt vagyunk a barátommal. Én már bemutattam a családomnak. Viszont Ő állandóan titkol előttük. Múltkor szó szerint kidobott a lakásából ,mert hívta az anyja (aki tudja,h meleg), h mindjárt ott lesz nála. Én már mondtam neki, h jó érzés lenne, ha nem titkolna, de ő nem tesz érte semmit. Nem az bánt, h nem mutat be. Hanem inkább az , h folyamatosan titkol mások előtt. Még szórakozni se megyünk közösen ,mert szégyel...
Amúgy minden rendben a kapcsolatunkban, de ezt a titkolozast meg nem tudom hova tenni.
nem valószínű hogy bemutat nekik.
miért szégyel?
Szia!
Szerintem az a legracionálisabb döntés részedről, ha rákérdezel nála. Kérdezd meg, hogy van-e esetleg valami ami nyomasztja Veled, vagy a családjával kapcsolatosan. Ne hagy, hogy felemésszen és emiatt legyen miattatok feszült a légkör. :)
16/F
Ennek sokféle oka lehet, hogy nem akar bemutatni. Lehet, hogy az ő anyja bár tudja hogy a fia meleg, de még nem sikerült teljes mértékben elfogadnia (mert bizony a legtöbb szülőben a coming out után ugyanolyan folyamat játszódik le, mint a gyász, amit időbe telik feldolgozni), emiatt a barátod tapintatból nem erőlteti a személyes bemutatást. Nagyon szomorú ez a helyzet, de ha a barátod nem szeretné a dolgot, akkor ezt mindenképpen el kell fogadnod.
Ez ugyanolyan személyes döntés (amibe senki nem szólhat bele), mint maga a felvállalás. Minden tiszteletem azon melegeké, akik nyíltan vállalják magukat, de aki ezt nem meri megtenni, azt is maximálisan tiszteletben kell tartani.
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval. Lehet nehéz, de tiszteletben kell tartanod...ok nélkül nem csinálná ezt, ha ez az élet neked így megfelel, akkor fogadd el valahogy :#
17/f
Egy szó a válasz:
kommunikáció.
Ha esetleg megbeszélnéd vele vagy megkérdeznéd tőle, lehet, hogy egyszerűbb lenne a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!