Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most mutat be barátom a...

Most mutat be barátom a családjának?

Figyelt kérdés

ő 15, én 17 éves lány vagyok. A szüleivel, a bátyjával és két kistesójával él együtt(5,3 évesek) valamint a nagymamával. Most megyek először hozzájuk.

Hogy illik köszönni? Csókolommal gondoltam mindenkinek(kivétel a tesóknak)

A kishúga amikor múltkor odajött a kamhoz akkor eléggé meg volt illetődve(énis) most ha ott leszek h köszönjek neki? Pusziljam meg? Nem venné rossz néven?És a kisöccsének?

Mit vegyek fel? Istentisztelet szerűség lesz a házukban. A többi vendégnek jó napot kívánokkal köszönjek?

Köszönöm előre is a válaszokat!:) Légyszi ne cikizzetek ki, eléggé parázok:)

2011. nov. 21. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Szia! szerintem csókolom vagy jó napot kívánok. A kistesóknak sziasztok, a nagyinak mehet a csókolom simán :-) Nyugodtan megpuszilhatod őket, sőt mindenki és fogj velük kezet, mutatkozz be :-) Ruha terén szerintem egy farmer és egy elegánsabb pulcsi teljesen megfelelő, egy kis szolid smink, parfüm.. :) Én így mentem elsőnek bemutatkozni.
2011. nov. 21. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Vázolom ez nálunk hogy történt.

Beléptünk az ajtón, barátom telefonálva eltűnt. A kutya ugatott rám, nagyon agresszíven. Én álltam földbegyökerezett lábbal, hogy mindjárt megöl. Egyik húga állt és nézett. Én köszöntem neki, hogy szia, xy vagyok. Ő is köszönt.

Barátommal bevonultunk csendes magányunkban a szobájába, majd ott elvoltunk, később jött anyukája. Mondta ismerkedjek meg vele. Nekem nem volt kedvem. Kilökött az ajtón túlra és rámzárta, hogy ne legyen választásom. Ő közben röhögött.

Én álltam, némiképp zilált szex utáni kiadásban, hogy ööö jóestét.

Kérdeztek pár dolgot aztán annyi. :D

Engem bírnak. :D

20L

2011. nov. 22. 00:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Szülőknek köszönsz, hogy "jó napot, xy vagyok". tesóknak "sziasztok". Nagyinak "csókolom". Puszi sokaknál nem szokás egyáltalán, felénk sem, főként a gyerekek szerintem nem szeretik úgyhogy ne erőltesd ha nem kezdeményezik.

Valami egyszerűt vegyél fel, semmi feltűnőt.

2011. nov. 23. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!