Most mutat be barátom a családjának?
ő 15, én 17 éves lány vagyok. A szüleivel, a bátyjával és két kistesójával él együtt(5,3 évesek) valamint a nagymamával. Most megyek először hozzájuk.
Hogy illik köszönni? Csókolommal gondoltam mindenkinek(kivétel a tesóknak)
A kishúga amikor múltkor odajött a kamhoz akkor eléggé meg volt illetődve(énis) most ha ott leszek h köszönjek neki? Pusziljam meg? Nem venné rossz néven?És a kisöccsének?
Mit vegyek fel? Istentisztelet szerűség lesz a házukban. A többi vendégnek jó napot kívánokkal köszönjek?
Köszönöm előre is a válaszokat!:) Légyszi ne cikizzetek ki, eléggé parázok:)
Vázolom ez nálunk hogy történt.
Beléptünk az ajtón, barátom telefonálva eltűnt. A kutya ugatott rám, nagyon agresszíven. Én álltam földbegyökerezett lábbal, hogy mindjárt megöl. Egyik húga állt és nézett. Én köszöntem neki, hogy szia, xy vagyok. Ő is köszönt.
Barátommal bevonultunk csendes magányunkban a szobájába, majd ott elvoltunk, később jött anyukája. Mondta ismerkedjek meg vele. Nekem nem volt kedvem. Kilökött az ajtón túlra és rámzárta, hogy ne legyen választásom. Ő közben röhögött.
Én álltam, némiképp zilált szex utáni kiadásban, hogy ööö jóestét.
Kérdeztek pár dolgot aztán annyi. :D
Engem bírnak. :D
20L
Szülőknek köszönsz, hogy "jó napot, xy vagyok". tesóknak "sziasztok". Nagyinak "csókolom". Puszi sokaknál nem szokás egyáltalán, felénk sem, főként a gyerekek szerintem nem szeretik úgyhogy ne erőltesd ha nem kezdeményezik.
Valami egyszerűt vegyél fel, semmi feltűnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!