Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van, hogy nehezen tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy nehezen tudok elélvezni? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy tini sráccal. Nagyon szexi volt. Smároltunk, sz-pott és dugam őt, de nem tudtam elélvezni attól, hogy dugom. Mitől van ez? Hogy változhatna? Amúgy masztiban pár perc is elég. De orálban és dugásban is sokáig bírom nagyon ami zavar.

2017. aug. 24. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Te ilyen vagy :)

Ezt fogadd el :)

Legalább te ki tudtad már próbálni

2017. aug. 24. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy túlságosan hozzá vagy szokva a kezedhez.
2017. aug. 24. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
lehet nem vonzódtál túlságosan a sráchoz.
2017. aug. 24. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hogy túl erősen vered a farkad, erősebben szorítod mind a srác lyuka.
2017. aug. 24. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan nem vagyok meleg, de szerintem is az lehet a probléma, hogy túlzottan hozzászoktál a kezedhez. Ne végezz egy darabig önkielégítést, és menni fog.
2017. aug. 24. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Ez lehet alkalom függő is... nagy volt az izgatottság, vagy éppen nem voltál olyan passzban.

Simán lehet, hogy legközelebb tökéletesen fog menni :).

2017. aug. 24. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy csak muszáj-homoszexuális vagy, és valójában a nőkre buknál, csak könnyebb tini srácokat elcsábítanod, mint nőkkel bíbelődnöd?
2017. aug. 24. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
Ne problémázz ezen, velem is többször volt ilyen. Egyszerűen arról van szó, hogy szokatlan neked a helyzet: új a srác. Nekem pl. minden pasimnál ez volt, az első 1-2-3 alkalommal bizony nem sikerült elélvezni, mivel szokatlan volt a szex. Úgyhogy nyugalom, semmi baj nincs veled. :)
2017. aug. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!