Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már meleg párt kézen fogva sétálni Magyarországon? Vagy mondjuk "nyilvánosabb" helyen csókolózni vagy stb?
Láttam az Akvárium klubnál felül ahol a vízesés van, az egyik srác nagyon kék szemű volta másik is helyes és épp smaciztak.
Nagyot dobbant a szívem és mosolyogtam amit ők észrevettek.
Külföldiek voltak mert valami fura idegen nyelven beszéltek, lehet hogy hollandok, belgák dánok nem tudom.
Visszamosolyogtak.
"A homofóbia félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések, hátrányos megkülönböztetés általános megnevezése."
Nevezhetjük amúgy homonegatívnak is, ha az jobb, bár Ramone olvastam pár válaszodat és te tipikusan az az ember vagy, aki nem tudja önmagát elfogadni és ezért teszel negatív megjegyzéseket és ezért nem szívesen nézel melegeket.
Én is átmentem ezen és sok más meleg is. Előbb-utóbb elmúlik és boldog leszel. Ezt kívánom neked :)
Nincs szebb mint a szabad szerelem, ha őszinte és gyengéd.
Semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki meleg.
Fogadjátok el magatokat és keressétek a szerelmet, ez az egyetlen ami segít...
Kategória. Senki nem kíváncsi nèmely itteni ember idi'ta megnyilvánulására,meg az utálkozásra ès homofóbiára. ^^
Szerintem nem titeket kèrdeztek:D
Ahol èn lakok csak egyszer láttam 2 lányt,èpp barátnőmmel voltam moziba..jövünk le ès szinte 'előttünk' fogták meg egymást kezèt. Tök aranyosak voltak:)
24L
Láttam.
Egy fesztiválon, annyira nem voltak látható helyen, de láttam. :) Csak ölelkeztek, és az egyikük, adott egy puszit a másik arcára.
Aztán persze észrevette, hogy bámulom őket, de csak rájuk mosolyogtam, vissza mosolyogtak, aztán mentem a dolgomra. 😁
Egész életemben Szegeden éltem, ami Magyarország 3. legnagyobb városának számít, tehát itthoni szempontból már-már "nagyváros", de soha életemben nem láttam még ilyet az utcán. Épp ezért nem is értem, amikor az emberek a neten verik a nyálukat, hogy milyen hatással lesz a gyerekekre, ha ilyet látnak... Mégis hol??? Egy melegklub kellős közepén - esetleg ott láthatnak ilyet - de az utcán tuti nem fognak nap, mint nap meleg párokat látni.
31/N
Azt hiszem, hogy múltévben 3 meleg párt láttam. Egyik két fiú volt, összeölelkezve a ... talán héven, de ez nem biztos, már nem nagyon emlékszem. A második egy gyors csók jelenet volt, két lány között. A harmadik két srác volt kézen fogva az utcán. (És ugyan csak előítélet, hogy azt gondolom, hogy ezek párok voltak, elvégre nem kérdeztem meg, de boldognak tűntek együtt.)
És még ez év elején egy bolt bejáratában egy leszbikus párba botlottam bele, akiknek a beszélgetésük, hozzám fűzött szavaik és habitusuk is azt sugallta, hogy együtt vannak (bennük vagyok biztos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!