Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként van esélye az embernek egy rendes kapcsolatra?
Tehát ami nem úgy indul, hogy ketten görcsösen párkapcsolatot akarnak és nem is úgy, hogy szexelni akarnak azonnal.
Hanem szépen, fokozatosan, lépcsőről lépcsőre haladnak előre, megismerik egymást, barátkoznak, stb.
Azt tapasztalatom, hogy csak a két véglet létezik, ahol valaki csak szexet akar vagy komoly kapcsolatot (ami szintén inkább a szexben merül ki).
Bocsi, elküldte.
Látom, hogy rajtam kívül mindenkinek van társasága, így aztán igazán meglepő számomra, amikor egy itteni kérdésnél az emberek egyetértően kijelentik, hogy a melegek nem tudnak barátkozni.
Nos, a melegek közül sem jár mindenki meleg szórakozóhelyre.
Egy társaságot meg kívülállóként elég nehéz szondázni, nem tudhatod, hogy benne a tagoknak milyen egymással a viszonya.
Ebben teljesen igazad van, lehet hogy a szex tartja össze társaságot. Akkor se értek valamit. Naponta jönnek itt olyan kérdések, amiben a kérdező panaszkodik, hogy a saját hibáján kívül, a meleg társadalon hozzáállása miatt nem tud normálisan ismerkedni. Ha már ilyen sokan vannak ugyanazon a véleményen, akkor miért nem keresnek egymás közt barátot? Gondolom mert egymással is bajuk van.
Szívesen elvégeznék egy kísérletet, letrehoznék egy ismerkedős oldalt, amire olyanok regisztrálhatnak, akik nem azonnali szexet keresnek, hanem normális ismerkedést. Szerintem minden tagnak az lesz a véleménye, hogy ugyanolyan szenny oldal, mint a planetromeo.
Most nem célzottan téged akartalak támadni, csak szerettem volna, ha az emberek magukban is keresnék a hibát.
Én se vagyok tökéletes, szóval nem gond.
De: 1.) Lehet csak pár ember írja ki a sok kérdést ugyanerről a témáról.
2.) Attól még, hogy hasonló a véleményük, nem kell feltétlenül egymás társaságára vágyniuk. +Nem mindenki olyan bátor, hogy csak úgy ráírjon a másikra.
3.) Ha létrehozol egy ilyen oldalt, akkor előbb-utóbb odatalálnak azok is, akik non stop nyomják a szexhirdetéseiket...ami megint csak oda vezet, hogy elüldözik azt, akinek ez nem szimpatikus.
Persze kísérletezhetsz vele, de 99,99999%-ban nem fog működni.
Gondolom, aki tud olvasni az értelmezni is tudja, hogy értettem, nincs kivel elmenni a Starbucksba moziba stb, mert rögtön vagy sex-el vagy problémákkal jönnek.
Nekünk volt olyan haverunk, aki amikor a párom összejött velem, rögtöm rámugrott mint friss húsra...voltam kb 19.
Párom meg 33. És utána volt bőr a képén azt mondani hogy csak tetsztelni akarta a hűségemet...Azt a barátom tesztelje ne egy vadidegen! Őt azonnal kirúgtuk a baráti körből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!