Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma komolyan vannak olyan emberek, akiik Magyarországon akik azt hiszik, hogy a melegek 'választottak'?
Elnézést, ha rossz kategória.
Néztem Maris ezzel kapcsolatos videóit, meg TinezDoll coming out videóját és Rea Mueller tansz coming outját, közben olvastam alatta a kommenteket.... több olyat is láttam, hogy "így döntöttél" meg, hogy "miért döntöttél így?" meg hasonlók.
Komolyan azt gondolják sokan, hogy ez egy döntés?
A "betegség" jelzőt is láttam 1-2 helyen.
Komolyan itt tart ma Magyarország? :(
Hagyd rájuk. Vannak, akik akkor érzik a tesztoszteron mámorító lüktetését, ha alázhatnak valakit. Fogadd el, lépj tovább, az alfahímek sosem fogják csak egy vállrándítással elintézni azt, hogy valaki meleg.
/Én nem vagyok meleg, de már nagyon unalmas az 'ősheteró' macsók fröcsögését hallgatni mindenhol./
3. Az empátia nem itt kezdődik. Egy beteggel is lehet empatikusnak lenni.
Egyébként a fejemet fogom állandóan. Hogy lehet így kerek perec megmondani, hogy nem betegség? Most az a divat, hogy ezt kell mondani. Ennél összetettebb a dolog azért.
Bár így lenne, tisztelt utolsó.
De azért, ha a barátommal csak kézenfogva sétálnánk az utcán... Kíváncsi lennék, akkor mennyire "nem érdekelne senkit".
Mert amúgy a heterók kb nyilvánosan meg is d*ghatnak is, mi meg nyugodtan meg sem foghatjuk egymás kezét nyilvános helyen. És akkor azt mondják, hogy egyenjogúság van
Hol? Mert itt nagyon nem. :(
Utolsó... Nem erről van szó.
Lehet, hogy azt te döntötted el, hogy kiéled-e ezeket a vágyaidat... De azt, hogy legyenek ilyen vágyaid, na azt nem te döntötted el.
Azt, hogy esetleg egy fiú iránt fogsz érezlmeket táplálni!? Azt sem te döntöd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!