Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e ma Magyarországon homoszexuális prostitúció?
Mielőtt valaki túlbuzgó ki akarná moderáltatni, jelzem, hogy kérdésem pusztán tájékozódó.
Az a nagy gondom, hogy 45 éves ffi vagyok, eddig csak nőkkel volt kapcsolatom, de nagyon izgat a meleg szex is, különösen a vékony és fiatal srácok személyében. Mivel nem vagyok rutinos, gyakorló meleg, így számomra nehézkesnek tűnik a partner találás. Illetve ha próbáltam is, mindig a korombeliek vagy idősebbek találtak be, az ún "nyunyókák" nem. Ezért jutott eszembe, ahogy sok pasi fiatal qrvákhoz jár, hogy ez vajon működne-e diszkréten, titokban fiúkkal is.
Aki esetleg elkezd ítélkezni, buzzizni, ratyizni, annak meghagyom ezt az örömet, de előre szólok, hogy semmilyen újdonságot nem tud mondani. Igen, bevallom, biszex vagyok, igenis tetszenek a fiúk és nagyon szeretnék ilyenben részt venni, kipróbálni.
Köszi a válaszokat. A másodiknak mondom, hogy tök jó lehet így.
Én is el tudnék képzelni olyat, hipogy egy cimbivel barátság extrákkal. Mondjuk én nem tenném a dolgot a kirakatba, tehát nem akarok olyan lenni, ykit emiatt a szájukra vesznek az emberek, de maga az alapkoncepció, hogy tartalmasabb kapcsolat, az jól hangzik.
Annyi van mint a dög, 30-40 ezertől-2-3000 euróig minden kategória van!
Az utóbbi úriember a face-n is fent van, jóképű, magas szőke, kékszemű babaarcú de már harmincas, asszem valami exmodell.
Külföldi oldalakon is hirdetnek pasik van aki utazik a világban.
Ezen felül szinte majdnem minden modell srác aki meleg az 'sugarbaby" is egyben.
Minél ismertebb, minél inkább twink, minél inkább alatta van a 20-nak vagy akörül van annál kevésb tudod megfizetni az idejét...
A szüzességnek már 5 számjegyű ára van és dollárban...
Akit te keresel-vékony fiatal, 20 körüli azt twinknek hívják.
Ezt üsd be a keresőbe ha fiút keresel.
Nem lesz olcsó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!