Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki elsírja magát a coming out pillanatában?
Mint ez a két ikerfiú,akik telefonon keresztül coming outolnak.
https://www.youtube.com/watch?v=L3K0CJ8usPU
Kb 12 éves koromig, ameddig mem kezdett el intenzíven inni és gyógyszerezni magát volt volt valamennyire normális apaképem.
Első osztályban (tehát 7 évesen) már bőven szerelmes voltam egy srácba, persze erre kellett 6-8 év mire "rájöttem", mert hát nem nagyon láttam melegelet azelőtt, csak a "normális" és a "széthullott" családmodellt.
Ezt csak azért írtam le, hogy tudd: nem az apakép hiánya miatt lesz meleg , hanem mert úgy születik.
Kicsiként persze nehéz megérteni az érzelmeket, úgy hogy még soha nem láttam rá példát... De kicsiként is meleg voltam.
És a többi meleg is.
A 9-es és 11-esekek jellegzetes homofóbok, akik azzal töltik az idejüket, hogy itt káromoljanak, mert nincs életük. Csak trágár szóhasználattal tudnak beszélni vagy írni, mert annyira sötétek, és nem volt gyerekkoruk. Ment a jelentés nektek.
Egyébként szerintem sokan elsírják magukat.
Kedves tudatlan!
Az alkoholizmusért mindenki egyedül csakis saját magát okolhatja.
A legundorítóbb másokra kenni a saját hibáinkat!
Mellesleg az,hogy valakinek meleg a gyereke véglegesen akkor derül ki,amikor belép a pubertás korba.
Az előttem szólónál az apuka már akkor is ihatott,amikor még a gyerek azt sem tudta magáról,hogy fiú vagy lány.
A legtöbben csak idősebb korban bújnak elő.
A linkelt videóban is a srácok 18 évesek.
Az meg egy nagy baromság,amit írtál,hogy azért lesz valaki alkesz,mert nem lesz unokája.
A melegek nem nemzőképtelenek.
Itt is láthatod.
Először írnék a srácokról. Jó fejnek tűnnek így a videókon keresztül, szeretem őket. Amúgy tulajdonképpen modellnek is mondhatóak, volt már egy-két fotózásuk.
A sírásra visszatérve, én se sírtam el magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!