Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindenki csak max 1-2 alkalomra keres embert?
Nekem már volt olyan sráccal dolgom, akivel akartam volna tartós szeretői kapcsolatot, aztán bejelentette hogy ő szerelemes belém, meg többet is el tudna képzelni, lehetnénk együtt, stb.
Kapja be. Az elején megmondom hogy mit akarok, aztán meg ilyenekkel szivat. Mondom ezt úgy, hogy amúgy az ölelésben, csókban, bújásban, simogatásban én is benne vagyok. De szerelem és mély érzelmek, ragaszkodás nélkül.
Én vagyok az aktív és férfiasabb általában, úgyhogy kifejezetten kerülöm is már az ilyen "tartós szeretői kapcsolatokat", mert azt láttam hogy rengetegen nem bírják megállni hogy ebből ne legyen több. Engem az meg nem érdekel. Meg akarom tölteni a seggét mindkettőnk örömére (mert én is szeretem ha a másik is élvezi amit csinálok vele). Minden más csak kellemes körítés mellé. Ha ezt nem fogja fel, akkor csá. Elfogyott a bizalmam.
Nem, nem csak 1-2 alkalom, ha fiatal és aranyos, bár öreggel és kövérrel alapból nem foglalkozom.
36/f
Hasonlóan gondolom én is, jobban szeretem az ilyen tartósabb dolgokat, ahol van bújás, ölelés, csók stb. nem csak szex aztán csá. Meg nem kell akkor mindig keresgélni, ami egyébként is egy gyötrelem sokszor, főleg romeon.
27F
Ezek a válaszok. :D
Ha ezt el akarod kerülni, akkor olyannal alapból ne kezdj, aki azzal kezdi az ismerkedést, hogy:
1. "Mekkora a farkad?"
2. "Milyen a segged?"
3. "Hogy vagy?"
4. "Mi járatban?"
5. "Van intim fotód is?"
6. "Külső megfog, belső megtart:"
7. "No pic, no answer."
8. Ha netes társkereső, akkor a profilján arról panaszkodik, hogy mekkora selejt ott mindenki, stb.
Ezeket alapból kerülni kell, illetve akkor is, ha a bemutatkozás, ismerkedés során felmerülnek ezeknek a pontoknak a variációi valamilyen formában.
Másik kedvencem: 10-ből 8 ember bólogat, hogy igen, ő tartósat szeretne. Aztán egyáltalán már azt is csak 10-ből 2 tartja be, hogy keresi a másikat az első találka után.
Legalább ne hazudjanak se maguknak, se a másiknak se. Én mindig elmondom hogy max csak pár alkalmas kefélésről van szó és még senkit nem vesztettem miatta.
Én nem csak 1-2 alkalomra keresek embert,hanem többre is.
18 év alatti/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!