Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok! Tényleg mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok! Tényleg mindenki csak 1-2 alkalomra keres partnert?

Figyelt kérdés
Én ugyanis szeretnék egy havert akivel heti többször lehetne találkozni, de azt látom, hogy mindenki mást keres:(

2015. márc. 8. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
nem, én egy komoly barátnőt keresek hosszútávra
2015. márc. 8. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Mivel BI srácok, ezért már alapból sem normálisak. Nem is értem hogyan várod el hogy normálisan álljanak hozzád...
2015. márc. 8. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Változó,de én is azt tapasztalom ,h a bi emberek csak a nyers szexualitás hívei és nem éppen keresnek komoly állandó dolgokat.
2015. márc. 9. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez azért lehet, mármint hogy a biszex srácok a szexre mennek, mert nagy valószínűséggel a kapcsolatok érzelmi részét női társaságban élték vagy élik meg éppen...

És mivel a heteroszexuális kapcsolat elfogadottabb társadalmilag,

Ezért kézenfekvő, hogy idejének nagy részét egy átlagos családmodell tagjaként éli le, és környezete mit sem sejt arról, hogy van egy másik énje is...

És szerintem a "biszexuális" kifejezés ebben az esetben nagyon találó...

Mert szerintem a biszex pasik többsége hetero érzelmű...

És az azonos nemű partnerben csak a szex része érdekli őket...

/én például el sem tudnám képzelni, hogy simogassak, vagy puszilgassak egy másik pasit, vagy fordítva akár,

De az, hogy lexopok valakit, vagy éppen dugnak, az baromira izgat...)

Szóval úgy gondolom, hogy a biszexuális férfi, vagy nő, az érzelmi életét hetero kapcsolatban éli meg, legalábbis a többségük, ezért a saját neménél az érzelem háttérbe szorul és a szex helyeződik előtérbe...

A másik sarkalatos pont a titkos találkák összehozása pl.

Jó esetben van egy kényelmes búvóhely...

Rossz esetben pedig a kocsi hátsóülése...

Vagy egy pokróc a kiserdő szélén mondjuk...

Szóval nem kimondottan kedvező feltételek egy kis romantikához...

És idejük sem végtelen, hiszen sok esetben otthon várja őket a család...

Ezért van az szerintem, hogy a biszexek nem keresnek kapcsolatot, érzelmeket, hisz az otthon megvan már...

Ezért tűnik úgy, hogy lelketlen toszógépek :)

2016. okt. 22. 00:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Emberre válogatja.
2016. okt. 22. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!