Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Tényleg mindenki csak 1-2 alkalomra keres partnert?
Ez azért lehet, mármint hogy a biszex srácok a szexre mennek, mert nagy valószínűséggel a kapcsolatok érzelmi részét női társaságban élték vagy élik meg éppen...
És mivel a heteroszexuális kapcsolat elfogadottabb társadalmilag,
Ezért kézenfekvő, hogy idejének nagy részét egy átlagos családmodell tagjaként éli le, és környezete mit sem sejt arról, hogy van egy másik énje is...
És szerintem a "biszexuális" kifejezés ebben az esetben nagyon találó...
Mert szerintem a biszex pasik többsége hetero érzelmű...
És az azonos nemű partnerben csak a szex része érdekli őket...
/én például el sem tudnám képzelni, hogy simogassak, vagy puszilgassak egy másik pasit, vagy fordítva akár,
De az, hogy lexopok valakit, vagy éppen dugnak, az baromira izgat...)
Szóval úgy gondolom, hogy a biszexuális férfi, vagy nő, az érzelmi életét hetero kapcsolatban éli meg, legalábbis a többségük, ezért a saját neménél az érzelem háttérbe szorul és a szex helyeződik előtérbe...
A másik sarkalatos pont a titkos találkák összehozása pl.
Jó esetben van egy kényelmes búvóhely...
Rossz esetben pedig a kocsi hátsóülése...
Vagy egy pokróc a kiserdő szélén mondjuk...
Szóval nem kimondottan kedvező feltételek egy kis romantikához...
És idejük sem végtelen, hiszen sok esetben otthon várja őket a család...
Ezért van az szerintem, hogy a biszexek nem keresnek kapcsolatot, érzelmeket, hisz az otthon megvan már...
Ezért tűnik úgy, hogy lelketlen toszógépek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!