Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg mindenki csak max 1-2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindenki csak max 1-2 alkalomra keres embert?

Figyelt kérdés
Nem is tudom hol kezdjem. Ragaszkodó tipus vagyok, sőt szeretek bújni, ölelni, simogatni, stb. Sőt lelkesedő is vagyok. Ha valaki bejön főleg. Azonban azt látom, hogy ez ijesztő sokaknak. Vagy hogy nem is érdekli őket. Még inkább azt, hogy nem akarnak semmit csak 1x talizni és jöhet a következő. Ez pedig bevallom rossz. Lelkileg is, mert úgy érzem, hogy lehet nem nézek ki elég jól. Azt megszoktam, hogy nem vagyok a legjobb, stb, de nem tartom úgy, hogy rosszul néznék ki. Már csak azért se, mert ha így lenne nem olyan partnereim lettek volna, akik tök jól néztek ki. Vagy legalábbis nem gondolom. Ilyen vegyes gondolatok vannak most bennem. Gondoltam megosztom. F 26
2017. jan. 10. 13:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Meglepett egy kicsit több válaszadó hozzáállása is, bár igazából jobban belegondolva mégsem annyira meglepő a dolog.

Én is ragaszkodónak tartom magam és nagyon szeretnék már végre összefutni mással is, aki hasonlóan gondolkodik, viszont egyre reménytelenebbnek látom. Az önbizalmam a béka segge alatt van már valahol részben emiatt.

Itt 10-ből 10-szer csak olyannal futottam össze eddig aki a második üzenetében már intim képet szeretett volna. Az ilyen undorító alakokkal addig is tartott a beszélgetés. Testileg és lelkileg sem tartom jónak, hogy egyes fiúk úgy tekintenek a másikra mint valami trófeára, hogy megszerzik az egyiket és jöhet is a következő. 19/F

2017. jan. 15. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!