Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert el a passzivakrol mindenki az a kep a fejeben h kicsik, vekonyak, feminimek?
Nagyon sok kerdesnel olvasom h az idealis passziv kicsi meg szortelen, meg vekony testalkatu meg feminim meg lanyos meg stb..
Miert akarnak a melegek meleg letukre lanyos passzival osszejonni v csak dugni? Melegvagyok dr ezt sose ertettem:D nekem a rendes fius fiuk jonnek be, nem a kigyurt allatok hanem a nornalis fius fiuk, akik atlagosak de azert nem ilyen nagyon vekonyak es foleg nem feminimek, lanyosak. Ha mar melegvagyok miert erdekelne egy oyan fiu aki lanyosabb :o ez olyan ellentmondasnak tunik. Persze ez izles kerdese is, de h ennyire nagy tobbsegnek ez lenne az idealis, meleg letukre, az nekem nagyon fura:o
Ne altalanosíts...nem mindenki asszociál egy 50 kilós babaarcú kisfiúra a passzív szó hallatán. Kinek ez kinek az jön be, mellesleg a feminebb pasik közt is vannak csak aktív felek, ennek semmi köze a kinezthez.
Mint ahogy egy heteró férfinek is bejönnek a vagány kicsit fíús csajok, a másiknak meg a totál csajos barbibabák.
TAlán azért, mert a női fél a befogadó fél.
A nőiséget ezzel összefűztük, és a nőiességet is.
Ettől persze nem biztos hogy mindenkivel így van,de attól még a fejekben ez van.
Nem kell elítélni a feminimeket,hisz nem tehetnek róla. :/ Egyesek bármit megtennének azért,hogy ne legyenek olyanok. Személy szerint én a hangomon változtatnék. Mert lágy. Képzelheted milyen ciki volt amikor a középsulit kezdtem,mindenki csodálkozott a hangomon. Bár egyesek azt mondják,hogy cuki,de hát akkor is... Nem is beszélek azóta , csak annyit amennyi szükséges. :)
18
Szerintem azért,hogy erősebbnek tünjenek. :D
De egyébként ez csak egy sztereotípia. :)
Az isten szerelmére:
feminIN
(vesd össze: maszkulin)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!