Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert el a passzivakrol mindenki az a kep a fejeben h kicsik, vekonyak, feminimek?
Nagyon sok kerdesnel olvasom h az idealis passziv kicsi meg szortelen, meg vekony testalkatu meg feminim meg lanyos meg stb..
Miert akarnak a melegek meleg letukre lanyos passzival osszejonni v csak dugni? Melegvagyok dr ezt sose ertettem:D nekem a rendes fius fiuk jonnek be, nem a kigyurt allatok hanem a nornalis fius fiuk, akik atlagosak de azert nem ilyen nagyon vekonyak es foleg nem feminimek, lanyosak. Ha mar melegvagyok miert erdekelne egy oyan fiu aki lanyosabb :o ez olyan ellentmondasnak tunik. Persze ez izles kerdese is, de h ennyire nagy tobbsegnek ez lenne az idealis, meleg letukre, az nekem nagyon fura:o
Mert sokan tényleg olyanok :D
Amiröl ök persze nem tehetnek. Azonban a sok aktív akiknek ez jön be, az nem tehet róla. :d
Érdekes kérdés, én passzív vagyok, alacsonyabb a legtöbb fiúnál, és nem is érdekelnek olyan dolgok, ami általában a fiúkat. Inkább a személyiségem lehet feminin, ami inkább feltűnő. Bár az arcom is, nem tudom. De pl. szőrös a lábam, meg úgy a testem. :D Szóval a lényeg, amit mondani akarok, hogy sokkal árnyaltabb a helyzet. Jó, nem vagyok egy szőrös gorilla, de azért látszik. Mégse mondaná rám a többség, hogy én "fiús" vagyok. Pedig a szőrösséget ezzel asszociálják. Van olyan heteró ismerősöm, aki szerintem fiús, átlagos, jóképű. Semmi lányos nincs benne, de nem is szőrös. Az állán nő pár szál szőr. Kedves arca van. Mégsem mondanám lányosnak.
Egy fiú, akit ugyan személyesen nem ismerek, nálam alacsonyabb (ami nagy szó, de nem sokkal) ugyanakkor nagyon izmos és szőrös. Direkt meghagyja a mellkasán. Szóval alacsony, de mégsem lányos. Jó, ő is heteró, de ez most mindegy. :D
Sokféle ember van, sokféle keppen néznek ki.
Az más kérdés, hogy engem nem zavar, hogy nem vagyok annyira fiús, nem is tudnám magam úgy elképzelni. És egy aktív fiút úgy képzelek el, hogy nálam magasabb, erősebb, maszkulinabb. De persze ez sem igaz minden aktívra.
Azért tetszenek az olyan fiúk, mert nem olyanok mint én. Szóval lehet másoknak is az ellentettjük tetszik bizonyos mértékig. Ha valaki fiússabb, akkor a lányosabb fiú.
Nagyon leegyszerűsítve.
Nagyon egyszerű a válasz. Ideje lenne már feldolgozni azt a nagyon is létező tényt, hogy nem csak heterók és igazi melegek vannak. Hanem olyanok is, akik bizonyos tekintetben a férfiassághoz, bizonyos téren viszont a nőiességhez vonzódnak. Erre a népes "kevert orientációjú" csoportra a heteró meg a homó kifejezés ugyanúgy nem állja meg a helyét, ahogy a bi sem.
Miből adódik ez a jelenség? Abból, hogy a másik iránti vonzalom nem egyetlen tételből adódik össze. Van fizikai vonzalom (felizgulsz a másik testétől) van esztétikai vonzalom (tetszik az arca, szép, jóképű, jólfésült, jólöltözött...) lelki vonzalom (szerelmes vagy belé, szereted őt, a személyiségét, féltékeny vagy, ha más rá néz...)
Na most, aki minden pontban a lányokhoz vagy a fiúkhoz vonzódik az az echte heteró vagy az echte homó. Ők nem is nagyon tudják elkülöníteni ezeket a pontokat, egybefolyik nekik. Viszont sokaknál ezek a dolgok össze vannak keveredve. Ők tisztán értik a különbséget.
Mondom a legtipikusabb példát: Szegény gyerek, hiába erőlteti, a homokóra-forma nem tudja kiváltani belőle fizikailag azt, amit ki kéne, pedig őszintén imádja és szerelmes a gyönyörű cuki kis barátnőjébe. Ellenben a szomszéd srác felsőteste... na attól egyszerűen megörűl. Miközben a szomszéd srác végső soron egy ronda gyerek, összehányná magát tőle, ha arra a (számára) taszító férfias, szőrős képére puszit kéne adnia, végső megjelenése is a kopaszodó fejtetőtől a bakancsos talpáig valóban taszító számára. Az meg aztán kizárt, hogy egy ilyen iránt szerelmet legyen képes érezni, járni akarjon vele, vagy bármit is akarjon tőle. 100%-ig férfi személyisége van, mi a bánatot akarna tőle, őszintén? Odabújni a nagy erős kezeihez, hogy oltalomra találjon? Ki? Majd ő? ... Mondom, tényleg lány kell neki érzelmileg, akire ő vigyáz.
Na ez az a típus (és most belőttem a társadalom hivatalosan nem létező újabb 5-10%-át), aki (ha egyáltalán eljut az életében odáig, hogy fiúk felé is nyisson) kizárólag nagyon lányos fiúkkal lesz képes bármit is kezdeni. Neki abból csak a testalkat kell. Pontosan olyan mértékben - kimondom: undorodik a férfiasságtól, mint a többi 100%-ban heteró társa. Meg is szokták kapni mindkét oldalról, hogy "mocskos bzi" illetve "hát te nem is vagy az, akkor meg menj a francba". Ugye az illető nem biztos, hogy minden olyan játékra vevő lesz, ami a melegeknél alaptétel.
Nyilvánvaló, hogy amikor ilyen "a fiú legyen kicsi-cuki-gyenge-törékeny-lányos" véleménybe szaladsz, akkor az egy az előbbiekben felvázolt embertől származik. Nekik csak így van esélyük arra, hogy a fizikai és esztétikai vonzalmukat, továbbá az érzelmi igényeiket egyidejűleg megtudják élni, anélkül, hogy közben bármi is taszító legyen számukra.
Az hogy valaki a férfias férfiakra vagy lányos, babaarcú szépfiúkra bukik, pontosan akkor szakadék, minthogy fiúra vagy lányra. Nem kell ezt tudni átérezni, de ha tudomásul tudtuk venni, hogy vannak hidegek és melegek is a világban, azt is tudomásul tudjuk venni, hogy a melegek között ugyanekkora szakadékok tátonganak, ha nem nagyobbak.
Magánvéleményem szerint nagyon fel kéne már bontani ezt a meleg / nem meleg kettősséget három felé. Azért, mert a társadalom komoly hányadadát, létező embereket egyszerűen nem létezőnek tekintenek. Pedig ők soha nem fognak tudni beilleszkedni sem a barátnő-esküvő-család világába, de ugyanúgy képtelenek lesznek a melegek íratlan törvényei, játékai, szokásai között megállni a helyüket. Ott is óriási a nyomás, belekényszerítik őket, hogy egy melegnek ezt kell csinálni, így kell csinálni, ez a normális, így néz ki a jópasi, ez kell, hogy tetsszen neked, ezt kell, hogy gondold, stb... Miközben ez ugyanúgy nem igaz rájuk nézve.
Visszatérve az eredeti kérdéshez: akinek viszont olyan a beállítottsága, hogy a férfias megjelenést csipázza, annak jó lesz a férfias is passzívnak. Azért szerintem bőven vannak ilyen beállítottsággal is.
Magasság témáról. Attól hogy valaki meleg, más téren általában még férfiként működik. Az pedig egy alap férfi tulajdonság, hogy a férfi ki akarja élni/élvezni egy kapcsolatban, hogy bizony ott ő az erősebbik fél, mindenféle értelemben. Melyik férfi vágyik arra, hogy a barátnője magasabb legyen nála, nehezebb legyen nála, erősebb legyen nála (hát még ez így együtt), bátrabb legyen nála, okosabb legyen nála, tehetősebb legyen nála, több pénzt keressen nála... Ne hazudjunk már magunknak, azért egy férfinak ez mélyen beletúr az egójába. Ha meleg, akkor is ugyanúgy. (Feltéve, ha férfias személyiséggel rendelkezik.) Tény, hogy a melegek kénytelenek ezen-azon megtanulni túllendülni, de azért teljesen nem veszik ki belőlük minden alap férfi tulajonság. Játssza el, hogy ő az aktív, domináns fél, miközben valójában padlóba döngöli a saját egóját?
Hahó, itt vagyok a hónad alatt, de majd a sámliról felérlek... Inkább gyere a karjaimba, legyen egy kis hancúr a kanapén... Aztán a férfi meg se bírna mozdulni, a kis kigyúrt, 190-es fiúcskája meg röhögve odébbteszi. Valahogy nem ez az, amire egy "férfi" vágyik. Pedig biztos nagyon szexi lehet az az 190-es srác, efelől semmi kétség, nem itt van a hiba.
vannak kivételek :) , nekem például nagyon bejön ha a másik fél (passzív) izmos , masszív , es magas , de az alacsony is , a lenyeg hogy ferfias legyen es 75kg felett :)
én 21f , 185cm 86kg átlagos alkatú aktiv vagyok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!