Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki elsírja magát a coming out pillanatában?
Mint ez a két ikerfiú,akik telefonon keresztül coming outolnak.
https://www.youtube.com/watch?v=L3K0CJ8usPU
Nagyon szép fiúk,igazi modell alkatok.
Biztos ki is fogják használni ezt,nem csak youtube-erkedésre.
Igen érdekes,hogy mi játszódik le az emberben ilyenkor,ami ilyen reakciót vált ki.
Gondolom a félelem a reakciótól,illetve az a nagy nyomás,ami lemegy ilyenkor,ennek keveréke váltja ki ezt a reakciót.
Kilences!
Te aztán igazi apa lennél/vagy, azt javaslom, hogy vagy ne legyen gyereked vagy ha már nincs mit tennél minél sürgősebb úton fordulj pszichiáterhez.
Ha az sem segít rajtad, akkor még azelőtt kerülj börtönbe, hogy megtehetnéd (utána úgyis börtönbe kerülnél).
Amúgy én is majdnem elsírtam magam, ha anyukám nem mondja, hogy nincs semmi baj, meg hogy ő elfogad olyannak, amilyen vagyok, ez nem változtat semmin, egy szülő dolga elfogadni... Ráadásul már amúgy is sejtette... Akkor tényleg elsírom magamat.
De nagyon örültem a reakciójának :)
Neki nem mondtam el.
Nem is fogom.
Pont olyan alak, mint te.
Régebben coming out nélkül is majdnem agyonvert.
Ő egy sz#r alak.
Jó régóta nem is beszéltem vele. 14 éves korom óta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!