Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki szeret sz*pni?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy aki fiúként kipróbálta, annak mindnek tetszett?Vagy volt olyan is aki először és utóljára sz*pott?2017. júl. 18. 00:13
1/11 anonim válasza:
az első nem volt jó de másodjára már élveztem
4/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretek vagy inkább szeretnék szopni
5/11 anonim válasza:
Nem jött be. :( Bár izgatna egy nagyon kis farkúval egyszer kipróbálni, de csak azért, hogy hátha az más.
6/11 anonim válasza:
Annyira nem szeretnék max. 69-ben. Inkább arra vágyom hogy megdugjanak. Azt viszont el tudnám viselni hogy engem szopnak. Tudom fura ez egy passzívnál.
8/11 anonim válasza:
Sajnos még nem próbáltam, pedig ez lenne minden vágyam, akár órákig is szopnék.
19f kecskemét
9/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretek.
Különösen extrém, izgalmas helyen.
Nem zavar, hogy ismeretlen.
A "hétfői" pasi is csak a farkát húzgálta a tó parton (persze sejteni lehetett, hogy azért jött), megkérdeztem segítsek-e, és már térdeltetett is. :)
És már visszavár a Csörgéhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!