A természetet mindenki szereti? Mindenki szeret ott kirándulni, kikapcsolódni?
Én igen. :)
Valaki viszont nem szeret. Inkább otthon ülős típus.
Szeretem a természetet, de azt nem mondanám, hogy mindig van kedvem kirándulni menni, vagy egyáltalán kint lenni. Leginkább az időjárás miatt, vagy túl hideg van, vagy túl meleg van, vagy fúj a szél, vagy esik az eső, stb. Ha számomra tökéletes az idő, akkor nincs ellenemre egy laza séta. A vizekért egyszerűen odáig vagyok, főleg a tengerért, óceánért, vonz mint egy mágnes, de ott is inkább egy kényelmes árnyékos helyen ülök le gyönyörködök, meg festek például, mint hogy nekiálljak túrázni a parton. Szóval összességében szeretek az otthon kényelmében lenni, de szeretem a természetet is, csak mértékkel vagy messziről:D
Amúgy zárójeles megjegyzés, hogy nincs olyan állítás ami mindenkire igaz, kivéve az olyan alap dolgokat, mint például, hogy mindenkinek szüksége van oxigénre az életben maradáshoz.
Van olyan, aki nem szereti, de csak kevesen.
De alapvetően nyugtató ott lenni, kikapcsol, nagyban stresszcsökkentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!