Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán rám talált a szerelem, de mit tegyek?
Figyelt kérdés
Néhány napja ismerkedtem meg egy nálam 9 évvel idősebb fiúval, aki nagyon okos, szimpatikus, nyitott és érdeklődő. Mondhatjuk, nagyon megkedveltem és, ahogy érzem ez a szimpátia kölcsönös. Kiválóan el tudunk beszélgetni, megértjük egymást, de a 9 év az csak kilenc év. Ha ezt fokozni szeretnénk, ő évek óta Németországban él, dolgozik és tanul, míg én itt, Magyarországon teszem mindezt. Havonta jár haza.
Mit gondoltok, mit lenne érdemes tennem? Nem adtam még tudtára, hogy többet érzek iránta, de idővel szeretném. Szerintetek ennyi év korkülönbséggel, távolsággal kialakulhat egy párkapcsolat? Semmiképpen nem tudom és fogom őt elfelejteni, ilyesmi válaszokat nem igazán szeretnék kapni. Légyszíves, segítsetek, nagyon bizonytalan vagyok.
2017. aug. 7. 22:32
1/9 anonim válasza:
"Nehany napja" ismered es szerelmes vagy? Kedvesem, a szerelem messze nem ez. Ez max egy fellangolas valaki uj irant, aminek a szerelemhez semmi koze. 9 ev sztem nem sok, viszont a tavolsag miatt es ismerve a melegeket, kizartnak tartom, hogy ebbol barmi is kialakul.
2017. aug. 7. 22:37
2/9 anonim válasza:
Az én szerelmem kint él Salzburgban.Nagyon sok nekem ez a távolság,beleőrülök sokszor mert annyira fárasztó lelkileg a távolság,és ő egy annyira bizonytalan férfi.Ez a sors egy nagyon nehéz lelkileg megterhelő út,Én sokat szenvedek emiatt..19 L
2017. aug. 7. 22:40
3/9 anonim válasza:
Ójajj! Távkapcsolatba ne kezdj, ha jót akarsz.
De ha megpróbálod, akkor tudd, hogy nagyon-nagyon sok szenvedéssel és fájdalommal jár.
2017. aug. 7. 22:48
4/9 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, csak pasiként, ha gondolod írj elmesélem a sztorit.
2017. aug. 7. 23:22
5/9 A kérdező kommentje:
Napok alatt nem lehet az ember szerelmes? Pillanatok alatt az lehet, egy eltévedt nézéstől, bármitől.. Mivel elég sokat megtudtam róla, valahogy teljesen magával ragadott és ez több, mint valami fellángolás. Az én értelmezésem szerint, legalábbis. Persze, ki tudja?
2017. aug. 7. 23:50
6/9 anonim válasza:
Attol még ez nem szerelem. Az nem pár nap alatt és pár beszélgetés után alakul ki, hanem honapok. Ami pár nap alatt kialakul, az a vágy és a vonzalom. Ezt sokan összekverik.
2017. aug. 8. 00:02
7/9 anonim válasza:
Igy van, a szerelem ennel sokkal melyebb erzes!
2017. aug. 8. 08:28
8/9 anonim válasza:
Szerelmes lehetsz egy perc alat is. De a távkapcsolat sajnos nem működik. Tapasztaalatból tudom. Én Csehországban lakom míg a volt párom Magyarban. Hiába jártam hozá havonta az kevés. Így szétmentünk. Nem ajánlom , hogy bele meny ilyen kapcsolatba. Sajnos csak a szived fogja bánni úgy ahogy velem is volt. Keres inkább a közeledben valakit, jobb lesz mindkettőtöknek.
2017. aug. 8. 09:14
9/9 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, szerelmes-e a kérdező. -.-"
Figyusz... A véleményem az, hogy igen nagy eséllyel benne van a pakliban a bukás, de soha nem jutna előre senki, ha nem ugrana bele kockázatosabb helyzetekben. Ha úgy érzed, szerintem hajrá! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!